Cinci străzi din Sectorul 2 vor fi reabilitate și modernizate. Proiectele au fost deja aprobate de Consiliul Local

03 mai 2023
4135 Afișari
Cinci străzi din Sectorul 2 vor fi reabilitate și modernizate. Proiectele au fost deja aprobate de Consiliul Local
Cinci străzi din Sectorul 2 vor fi reabilitate și modernizate. Proiectele au fost deja aprobate de Consiliul Local | Sursă foto: Facebook-Primăria Sectorului 2

Primăria din Sectorul 2 a anunțat că 5 străzi aflate în aria administrată urmează să fie modernizate și reabilitate, în perioada următoare. Proiectele au fost votate în ultima ședință a Consiliului Local din Sectorul 2.

Cinci străzi din Sectorul 2 vor fi modernizate în perioada următoare

Cinci noi proiecte de reabilitare și modernizare a unor străzi aflate în Sectorul 2 din București au fost aprobate în cadrul ultimei ședințe a Consiliului Local. Administrația publică a anunțat că realizarea unor străzi sigure și civilizate pentru cetățeni reprezintă o prioritate.

Continuăm să investim în reabilitarea și modernizarea sistemului rutier pentru că vrem să asigurăm un grad ridicat de siguranță auto și pietonală, dar și să circulăm pe străzi civilizate, a declarat PS2.

Străzile pe care urmează să fie realizate lucrările sunt următoarele:

  • Strada Chiristigiilor,
  • Strada Scheiul de Sus,
  • Aleea fără nume (Aflată între aleea Câmpul Moșilor și Șoseaua Mihai Bravu),
  • Strada Negustori,
  • Strada Plantelor.

Primăria a anunțat că în cadrul reabilitării și modernizării vor fi executate lucrări atât la pentru carosabilă, cât și pentru pistele de biciclete, locurile de parcare și trotuare. După ce vor fi terminate lucrările de construcție, administrația se va ocupa de remontarea indicatoarelor rutiere.

De asemenea, vor fi montate și noi indicatoare în zonele unde acestea lipseau și vor fi efectuare lucrări de semnalizare și marcaje rutiere pe carosabil.

Acestea sunt doar câteva dintre măsurile ce vor fi luate pentru o infrastructură rutieră sigură în aceste zone, transmite PS2.

Traficul din zonă va fi fluidizat în urma lucrărilor

Primăria Sectorului 2 a transmis și o listă a celor mai importante beneficiile ce vor fi aduse de realizarea acestor lucrări. Iată care sunt acestea:

  • Fluidizarea și creșterea gradului de siguranță în trafic,
  • Reducerea volumului de noxe,
  • Creșterea gradului de confort al locuitorilor din sector.

Proiectele prin care urmează să fie realizate lucrările de modernizare și de reabilitare pentru cele cinci străzi menționate anterior fac parte din Planul de dezvoltare al Sectorului 2. Primăria nu a transmis încă o dată exact la care vor fi începute lucrările în zonele vizate de proiecte.

Cookies