Cinci noi smart-parking-uri, construite în Sectorul 2. CUM VOR FUNCŢIONA

de:
03 sept. 2019
18 Afișari
Cinci noi smart-parking-uri, construite în Sectorul 2. CUM VOR FUNCŢIONA

„În perioada următoare, Primăria Sectorului 2 va construi cinci parcări inteligente pe bază metalică, rotative, care vor maximiza spațiul utilizat pentru a crea cât mai multe locuri de parcare în locații ce în mod normal nu ar permite amenajarea de parcări supraterane sau subterane convenționale”, informează administraţia locală într-un comunicat de presă remis la redacţie.

Conform sursei citate, noile parcări moderne vor fi amplasate pe bd. Chișinău nr. 24, Şos. Pantelimon nr. 283 și nr. 330, str. Răscoala nr. 10 şi str. Făinări nr. 8.
Execuția lor va dura între 155 de zile și 220 de zile, în funcție de specificațiile tehnice ale fiecărui proiect în parte.
Investițiile sunt realizate în concordanță cu „Strategia de dezvoltare a Sectorului 2″, problema parcărilor fiind una dintre preocupările principale ale conducerii administrației locale.

„Având în vedere creșterea numărului de autovehicule în comparație cu structura sectorului, care nu permite realizarea de parcări pe suprafețe foarte mari, sunt căutate variante alternative care nu ocupă la fel de mult spațiu ca o parcare clasică, dar rezolvă eficient situația”, a explicat primarul Sectorului 2, Mugur Mihai Toader. 

Cookies