Cici, cățelușa pierdută prin București de la Anul Nou, încă este căutată de familie: „Oferim recompensă, pentru noi este copilul casei!”

13 iun. 2024
1842 afișări
Cici, cățelușa pierdută prin București de la Anul Nou, încă este căutată de familie: „Oferim recompensă, pentru noi este copilul casei!”
Cici, cățelușa pierdută prin București de la Anul Nou, încă este căutată de familie: „Oferim recompensă, pentru noi este copilul casei!” | Sursa foto: Alexandra B/Facebook

Cățelușa Cici a fost pierdută de Anul Nou, iar stăpânii încă o caută: „Nu este doar un cățel, pentru noi este copilul casei!

Cățelușa Cici – pierdută încă de la Anul Nou

Stăpâna lui Cici ne cere ajutorul! Cățelușa a dispărut din Sectorul 2, în dimineața zilei de 31.12: „Suntem disperati ,nu știm ce să mai facem să o găsim!” Bucureșteanca crede că Cici a fost luată de cineva.

Are o mamă care o așteaptă acasă cu nerăbdare, o spăla zilnic pe ochișorii! Nu se poate să se strice așa o relație armonioasă de iubire ,pentru simplul fapt, că cel /cea care a luat-o nu vrea să o dea înapoi! Ele dormeau împreună, mâncau împreună! Are microcip. Pierdută în București, Sector 2!

Bucureșteanca precizează și faptul că hamul cățelușei a fost găsit pe podul Doamna Ghica, dar nici urmă de mica blănoasă.

Cățelușa are microcip, astfel că, cel care o găsește o poate duce la cel mai apropiat cabinet veterinar pentru ai identifica familia. Familia sa de oameni oferă o recompensă în valoare de 2000 de euro.

Oferim recompensă 2000 € pentru cine ne spune unde este Cici, ne trimite poze și video cu Cicica!

În caz că ați văzut-o pe cățelușa Cici, sau aveți orice informație despre aceasta, puteți lua legătura cu stăpâna sa AICI.

Ce faci dacă găsești un câine pierdut

Destul de des se întâmplă să observăm pe străzi animale care par rătăcite. Din nefericire, cei mai mulți oameni nu acționează, de multe ori, pentru că nu știu cum pot proceda. Iată un mic ghid care poate fi de ajutor atunci când găsim blănoși pierduți:

  • Puteți verifica, într-o manieră calmă și relaxată (pentru a-i inspira încredre), dacă animalul are zgardă,
  • Animăluțul se poate prinde cu o lesă,
  • Se caută familia prin împrejurimi,
  • Dacă proprietarul nu este găsit, animalul se poate duce la un adăpost sau la un cabinet veterinar pentru a se verifica dacă are microcip.

Veterinarul poate verifica dacă animalul are microcip, iar în cazul în care acesta este întregistrat, familia sa poate fi contactată. Această procedură este ușoară și gratuită.

Citește și:

Cookies