Chutney @ Maratonul Teatrului Independent – Bucharest Fringe #2

de:
11 sept. 2012
0 Afișari
Chutney @ Maratonul Teatrului Independent – Bucharest Fringe #2

Chutney

După Banana Yoshimoto
Cu: Valentina Popa, Istvan Teglas şi Vitalie Bichir
Durata: 55 minute

Rezervări: Club Uniter – Str. George Enescu nr. 2-4 / 021 318 28 74 / [email protected]

Un băiat şi o fată suspendați pe o scară, deasupra iadului, privesc cu frică către cazanul care clocotește. O privelişte amețitoare, limbile de foc pârjolesc totul ȋn cale, căldura e insuportabilă şi totuși, ei doi nu se țin de mână.
Chiar dacă sunt cele mai apropiate persoane de pe lumea asta, chiar dacă sunt cei mai buni prieteni, oricât de trişti şi singuri ar fi, ei vor să stea pe propriile lor picioare.
Dar dintr-o parte se vede că sunt un cuplu, o femeie şi bărbatul ei, chiar dacă ei nu se comportă aşa.

 
Maratonul Teatrului Independent adună 43 de spectacole de teatru din Bucureşti, Cluj, Sibiu, Tg. Mureş, Bacău. O selecţie din cele mai bune producţii independente profesioniste şi ale şcolilor de teatru. Maratonul se va desfăşura în 11 spaţii de joc: Godot Cafe-Teatru, Teatrul de Comedie – Sala Nouă, Teatrul Arca din cadrul La Scena, Teatrul Apropo, Teatrul Tabu/Legere Live, unteatru, Teatrul LUNI de la Green Hours, Teatrul În Culise, Club UNITER, Teatrul de Sufragerie şi Sala ArCuB.
 

Cel ce va decide câştigătorii acestei ediţii a Maratonului  – adică juriul „suprem” – este chiar publicul, pe baza voturilor. Se vor organiza zilnic tombole cu premii pentru participanţii la vot.

 

Preţul unui bilet, valabil pentru o singură reprezentaţie, este de 5 lei.

Biletele pot fi procurate  de la teatrele organizatoare. 

Mai multe informaţii despre lista completă a spectacolelor şi programarea acestora pe www.teatrul.ro

 

Cookies