Christian Eriksen, primul selfie de pe patul de spital. Ce mesaj a transmis fotbalistul danez după ce a fost la un pas de moarte la EURO 2020

15 iun. 2021
119 afișări
Christian Eriksen, primul selfie de pe patul de spital. Ce mesaj a transmis fotbalistul danez după ce a fost la un pas de moarte la EURO 2020

Christian Eriksen a postat, marți, primul selfie de pe patul de spital, după ce medicii au transmis încă de ieri că se află în afara oricărui pericol. Fotbalistul danez a transmis un mesaj, alături de o fotografie, după ce a fost la un pas de moarte la EURO 2020 în meciul dintre Danemarca și Finlanda.

Christian Eriksen a postat, marți, prima sa fotografie în spital, de când a suferit un stop cardiac, în timpul meciului dintre Danemarca și Finlanda de la Euro 2020, partidă care a avut loc sâmbătă și a fost întreruptă în minutul 43. Mai mult, fotbalistul a fost resuscitat timp de 18 minute.

Mesajul lui Eriksen din spital

“Salutare! Vă mulţumesc tuturor pentru mesajele incredibile primite din toată lumea. Înseamnă enorm pentru mine şi pentru familia mea. Mă simt bine, mai trebuie să fac unele investigaţii medicale la spital, însă sunt bine.

Acum, îi voi susţine pe băieţii din echipa Danemarcei în următoarele meciuri. Jucaţi pentru toată ţara.

Toate cele bune!” , a fost mesajul fotbalistului de marți pe Instagram.

Fotbalistul a căzut ca secerat pe teren, din senin

Christian Eriksen, de 29 de ani, a căzut pe teren şi a avut nevoie de 18 minute de resuscitare, sâmbătă, la meciul Danemarca – Finlanda, de pe Stadionul Parken din Copenhaga, contând pentru Grupa B de la Euro-2020.

Eriksen a fost scos de pe teren cu targa, aceasta fiind camuflată aproape total de un material alb ţinut în jur de personalul medical, pentru a nu se vedea ce se întâmplă în interior. Pe teren a fost adus și un defibrilator.

Totuşi, în social media au apărut imagini cu Eriksen pe targă, în care jucătorul părea conştient. Jucătorul a ajuns la spital şi medicii au precizat că este stabil şi că este în stare bună. Meciul s-a reluat după aproape două ore şi a fost câştigat de Finlanda, cu 1-0.

Cookies