Christian Ciocan vrea (în glumă) chiloţi care să-i poarte numele

de:
21 oct. 2010
1 afișări
Christian Ciocan vrea (în glumă) chiloţi care să-i poarte numele

Într-un interviu publicat de showbiz.ro, Christian Ciocan a declarat că i-ar plăcea să lanseze, în colaborare cu Cătălin Botezatu, o linie de lenjerie intimă.

Însă după ce presa din România a preluat inedita ştire, Christian Ciocan a dezminţit-o, spunând că declaraţia a reprezentat o discuţie informală cu un ziarist. ”Discuţia a fost între mine, persoană fizică şi un jurnalist căruia îi povesteam cum în urmă cu doi ani am fost împreună cu Cătălin Botezatu la un concurs de frumuseţe, făcând parte din juriu. Cătălin tocmai îşi lansase o linie de lenjerie intimă şi am glumit cu el spunându-i să-mi facă un elastic cu numele meu. De atunci, de câte ori ne întâlnim, glumim pe această temă”, a precizat Ciocan pentru adevarul.ro, adăugând că declaraţiile privitoare la chiloţi nu au fost făcute în calitatea sa de purtător de cuvânt al Poliţiei Capitalei.

În cadrul interviului pentru showbiz.ro, Christian Ciocan a mai mărturisit că i-ar plăcea să aibă aventuri cu toate femeile din showbiz-ul autohton, însă dacă ar veni vorba de o relaţie le-ar alege pe Corina Dănilă sau pe Andreea Raicu. Ciocan a schiţat şi dimensiunile pe care iubita sa ideală ar trebui să le aibă, 89/54/93, adăugând că plănuieşte să renunţe la burlăcie ”cât mai curând” şi catalogându-se drept ”un familist la modul absolut”.

Cookies