Christian Ciocan îşi lansează astăzi noua carte

de:
20 nov. 2011
5 afișări
Christian Ciocan îşi lansează astăzi noua carte

Cartea publicată de şeful biroului de presă al IGPR se numeşte “O nouă arhitectura în Relaţiile Publice ale Poliţiei: Diplomaţia Publică”. Iniţial, amănunte despre noua sa carte nu existau, ci doar coperta care a fost publicată pe contul său de Facebook pe 11.11.2011 la ora 11:11.

Este o carte care are aplicabilitate în poliţie, jurnalism şi în toate instituţiile care „lucrează” cu legea”, spune pentru B365.ro Christian Ciocan. Momentan volumul are un tiraj de doar 30 de bucăţi urmând ca în viitorul apropiat să fie tipărit în serie. Exemplarele scoase până acum sunt distribuite în mod gratuit, pentru a fi utilizate în interes ştiinţific. “Drepturile de autor îmi aparţin dar nu vreau să le folosesc pentru mine. Toţi banii vor fi donaţi. Vor fi folosiţi într-o campanie umanitară, una reală, cu un control deosebit asupra banilor. Mă gândesc la un cămin de copii”, adaugă comisarul-şef.

Noul volum se fundamentează pe precedentele sale proiecte, are la baza prevederi legale în vigoare în România şi principii de PR şi este girat de profesionişti în acest domeniu, recunoscuţi atât în ţara cât şi în Europa. „Domnul Christian Ciocan, autorul acestei lucrări de specialitate, este el însuşi un comunicator credibil, cu o experienţă remarcabilă, cu o recunoaştere internă şi internaţională semnificativă, constituind o garanţie pentru fundamentarea unor politici publice bazate pe adevăr, pe conservarea valorilor noastre naţionale şi religioase. Ca membru al Consiliului Director al Fundaţiei Colegiului Naţional de Afaceri Interne recomand acest ghid de diplomaţie publică studenţilor Academiei de Poliţie şi C.N.A.I. care, prin conţinutul lui, sprijină ideea generoasă de ridicare prin cultură şi profesionalism a nivelului serviciilor publice”, spune prof. Univ. Dr. Cristina Garlea – Cercetător ştiinţific gradul I – Academia Română.

Noua carte a lui Ciocan este a doua în decurs de câteva luni. Prima, lansată în luna iulie, se numeşte “Purtătorul De Cuvânt şi Comunicarea Eficientă Poliţie – Mass-Media” şi a fost salutată de Asociaţia Europeană a Directorilor de Comunicare, a cărui membru este de la începutul anului 2010.

Evenimentul de lansare are loc în această seară, la ora 20:11, la Carul cu Bere, „în jurul unei căni cu ceai fierbinte”, a explicat Christian Ciocan.

Cookies