ARHIVA B365

Christian Ciocan şi-a bătut colegii. La tir.

Chiar dacă nu prea mai are voie să apară în presă, Christian Ciocan reuşeşte să se facă remarcat. El a obţinut cel mai mare punctaj la Cupa la Tir. Christian Ciocan a fost sancţionat în luna decembrie pentru declaraţii neconforme cu poziţia Poliţiei Capitalei, în luna decembrie. Sancţiunea ar urma să dureze şase luni.

”Cupa Poliţiei Capitalei la Tir 2011”, concurs desfăşurat miercuri, 23 martie, la Poligonul Inspectoratului General al Jandarmeriei Române – Băneasa,  a fost câştigată de comisarul şef de la Serviciul de Informare şi Relaţii Publice, Christian Ciocan. Pe locul doi la bărbaţi s-a situat a.s.p. Lilian Căliman, de la Structura de Securitate, cu 98 de puncte, iar ag.şef Marinuş Toader, de la Secţia 12 Poliţie, şi ag.şef Alexandru Oproiu, de la Secţia 26 Poliţie, au obţinut, fiecare 96 puncte.

Cei patru au fost selectaţi pentru formarea lotului de tir al Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, la care vor participa în perioada 3 mai – 6 mai, la etapa finală a Campionatului de Tir al Ministerului Administraţiei şi Internelor.

Departamentul de Resurse Umane a excelat la ”Cupa Poliţiei Capitalei la Tir 2011”, ocupând primul loc şi cea de-a doua poziţie a podiumului.  A.s.p. Ecaterina Taşcă şi scms. Aura-Daniel Hurmuz, amebele de la Serviciul Resurse Umane, au obţinut 97 de puncte şi respectiv 95 de puncte. Pe locul trei şi patru s-au situat ag. Paula Isidor, de la Poliţia Sectorului 4, şi sinsp. Valentina Irimia, de la Serviciul Juridic, care au obţinut 95 de puncte şi respectiv 91 de puncte.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button