Chris Simion e de neoprit, deci un motiv în plus să o iubim. Acum pune la vânzare mărțișoare ca să facă, în București, Teatrul Grivița 53

04 feb. 2021
633 Afișari
Chris Simion e de neoprit, deci un motiv în plus să o iubim. Acum pune la vânzare mărțișoare ca să facă, în București, Teatrul Grivița 53

Vindem mărțișoare și construim un teatru. Ateneul s-a construit leu cu leu. Teatrul Grivița 53 se construiește cărămidă cu cărămidă, zid cu zid ...și acum...mărțișor cu mărțișor. Chris Simion-Mercurian este fondatoarea proiectului „Grivița 53 - primul teatru construit împreună”. De asemenea, ea este una dintre cele mai apreciate regizoare din România. Află, în rândurile următoare, cum poți să contribui și tu, în luna martie, la ridicarea primului teatru construit împreună de la 0.

Acum 3 ani, Chris Simion-Mercurian a demarat proiectul „Grivița 53 – primul teatru construit împreună” unde visează să ridice de la zero primul teatru independent. A vândut casa bunicii sale, iar cu banii câștigați a cumpărat terenul din Calea Griviței 53. Pentru construcția teatrului a inceput sa vândă câte o cărămidă simbolică fiecărei persoane care doreste sa se implice in acest proiect. Prețul unei cărămizi este de 53 de euro și este nevoie de cel puțin 33.000 de iubitori de artă care să se implice în acest proiect.

„Mărțișoarele sunt cărămizi și ziduri în miniatură”

Pe pagina sa de Facebook, Chris Simion-Mercurian a postat detalii despre cum putem ajuta în luna martie la construirea Teatrului Grivița 53:

„Ateneul s-a construit leu cu leu. Teatrul Grivița 53 se construiește cărămidă cu cărămidă, zid cu zid …și acum…mărțișor cu mărțișor. Mărțișoarele sunt cărămizi și ziduri în miniatură, obiecte unicat, create manual de copiii de la Galeria Basil.

Copiii de astăzi nu așteaptă, acționează, ne dau lecție de atitudine și pasare …și construiesc împreuna cu noi un spirit, nu doar un teatru. Sau…cum am concluzionat dupa această bucurie făcută de decizia lor…își construiesc țara. Altfel…de ce-ar rămâne într-o Românie care nu îi reprezintă? Mic sau mare, alegi cum ești.

Începe precomanda și încurajează-ți și prietenii să achiziționeze mărțișoarele noastre. Un mărțișor = 53 lei. Banii strânși în urma vânzării merg în construcția teatrului Grivița 53 – primul teatru construit împreună de la zero. Le puteți ridica fizic ( începand de pe 2 februarie până pe 26 februarie de la sediul nostru sau de la Muzeul Țăranului Român în weekendul 27-28 februarie) sau le comandați prin curier și plata se face în contul RO86RZBR0000060019288653, Asociația Culturală Grivița 53. Dacă aveți nevoie de detalii, ne puteți contacta pe mesaj privat sau la telefon 0727.100.856.

Împreună VINDEM CĂRĂMIZI. CONSTRUIM UN TEATRU.”

Toate detaliile despre proiectul „Grivița 53 – primul teatru construit împreună”, le puteți găsi pe site AICI.

Cookies