ARHIVA B365

Chiţoiu, despre DEZASTRUL găsit la sediul PNL sector 1: Au trecut turcii pe acolo. Totul e distrus

„Eu am fost numit preşedinte interimar de trei săptămâni, deci la sfârşitul lunii ianuarie. Am organizat o şedinţă de birou organizatorică acum două săptămâni, unde am constatat că în sediul respectiv nu mai există nimic, parcă au trecut turcii pe acolo. Deci au ars calculatoarele, au rupt firele de la internet, de la telefon. Da, la PNL sector 1 şi vă invit să şi filmaţi dacă vreţi”, a declarat Chiţoiu, conform rtv.net.

Întrebat cine a devastat sediul, Chiţoiu a răspuns: „Cei care au fost înainte. Mergeţi şi vedeţi. Nu merge absolut nimic, nici calculator, nici telefon, absolut nimic. Prizele au rămas, merg”.

Chiţoi a făcut acsete declaraţii în contextul scandalului din filială privind transferul celor 56 de liberali la filiala Sectorului 1 sunt „membri de vază ai PNL”.

Liderul PNL Daniel Chiţoiu a afirmat, marţi, că actualul Statut al PNL a fost scris chiar de cei care acum critică documentul şi îi aduc amendamente, precizând că se referă la Călin Popescu Tăriceanu, Andrei Chiliman, Ludovic Orban şi Vlad Moisescu.

„Actualul Statut al partidului a fost scris, de la primul la ultimul cuvânt, de către Călin Popescu Tărcieanu, Andrei Chiliman, Vlad Moisescu, fostul preşedinte, şi Ludovic Orban”, a spus Chiţoiu, precizând că aceştia critică acum un statut pe care ei înşişi l-au făcut.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button