Chitaristul Tony MacAlpine,concert în toamnă,în clubul Silver Church din Capitală.Cât costă biletele

de:
22 mai 2015
0 Afișari
Chitaristul Tony MacAlpine,concert în toamnă,în clubul Silver Church din Capitală.Cât costă biletele

Tony MacAlpine va fi însoțit pe scenă de toboșarul Aquiles Priester și de basistul Bjorn Englen. Instrumentistul se află în turneul de promovare a celui mai recent album, „Concrete Gardens”, scrie infomusic.ro.

Biletele la concertul lui Tony MacAlpine din Bucureşti au următoarele preţuri:

55 de lei – preț promoțional pentru primele 200 de bilete
70 de lei – restul biletelor, până la 1 noiembrie
80 de lei – în ziua evenimentului, la intrarea în club

Nu este prima dată când Tony MacAlpine interacționează cu publicul român. În 2012 MacAlpine a concertat în România în formula solo și a făcut un show de excepție, iar apoi a venit alături de Mike Portnoy, Derek Sherinian și Billy Sheehan în ceea ce a fost unul dintre cele mai mari concerte de progressive rock din România, potrivit sursei citate.

Chitaristul Tony MacAlpine și-a dobândit virtuozitatea studiind pianul încă de la 5 ani, iar la 12 ani a atins pentru prima dată corzile de chitară. De atunci și până în prezent, Tony și-a trecut în palmares 12 albume de studio ca artist solo, precum și numeroase colaborări de succes cum ar fi cele cu Steve Vai, Vinnie Moore, Planet X, CAB, Mark Boals sau Ring of Fire. Stilul preferat al chitaristului îmbină elemente de muzica clasică cu cele de rock, cel mai potrivit gen muzical cu care ar putea fi asociat fiind neoclassical metal.

Cookies