Chioșcurile fără autorizații, demolate în Sectorul 2. Poliția Locală verifică toate construcțiile de pe domeniul public

22 iul. 2022
3325 Afișari
Chioșcurile fără autorizații, demolate în Sectorul 2. Poliția Locală verifică toate construcțiile de pe domeniul public
Chioșcurile fără autorizații, demolate în Sectorul 2. Poliția Locală verifică toate construcțiile de pe domeniul public | Sursă foto: Facebook-Primaria Sectorului 2 - Politia Locala

Poliția Locală a Sectorului 2 a anunțat că joi, în data de 21 iulie 2022, a fost demolat un chioșc ce funcționa ca și florărie, deoarece acesta din avea autorizație.

Un chioșc din Sectorul 2, demolat pentru că nu avea autorizație de construire

În data de 21 iulie 2022 reprezentanții Direcției Control – Serviciul Disciplina în Construcții, împreună cu Administrația Domeniului Public Sector 2, au pus în aplicare prevederile Dispoziției numărul 589/6.04.2022. Aceasta face referire la desființarea chioșcurilor ce nu au autorizațiile necesare.

Astfel că, autoritățile au demolat un chioșc ce se afla pe Șoseaua Colentina numărul 56 și care funcționa ca și florărie.

Motivul demolării a fost următorul: pentru respectiva florărie nu exista o autorizație de construire. Iată mesajul transmis de Poliția Locală a Sectorului 2:

LIPSA AUTORIZAȚIEI DUCE LA DESFIINȚAREA CHIOȘCURILOR

S-a dispus desființarea chioșcului cu funcțiune comercializare flori, din Șos. Colentina nr. 56, care nu deținea autorizație de construire, așa cum a fost consemnat și în Nota de constatare întocmită la data controlului.

Acțiunea de verificare a chioșcurilor va continua

Poliția Locală a Sectorului 2 a informat, prin intermediul postării făcută pe pagina de Facebook, că aceste acțiuni de control a chioșcurilor va continua.

Astfel că, toate construcțiile de pe domeniul public din Sectorul 2, ce desfășoară activități comerciale, vor fi verificate de polițiștii locali.

O astfel de acțiune de demolare a construcțiilor a avut loc și în Sectorul 1 din Capitală. Primarul Clotilde Armand a emis în data de 18 iulie dispozițiile de demolare pentru garajele aflate pe Calea Victoriei.

Iată ce a declarat primarul:

Astfel de construcții improvizate și insalubre, pline de rugină și inestetice, nu-și au locul într-o capitală europeană. Vom sistematiza întreaga zonă, folosim la maxim toate suprafețele.

În locul respectivelor garaje, Clotilde Armand a anunțat că vor fi construite parcări de reședință și noi spații verzi.

Cookies