Chilipir pentru bogați: un pălățel cu 16 camere din Piața Romană e de vânzare și costă 11 milioane de euro. Mai trebuie băgați niște bani în renovare, dar are potențial superb😉

03 iul. 2024
3105 afișări
Chilipir pentru bogați: un pălățel cu 16 camere din Piața Romană e de vânzare și costă 11 milioane de euro. Mai trebuie băgați niște bani în renovare, dar are potențial superb😉
Sursa foto: Imobiliare.ro

Pe strada Henri Coandă, chiar lângă bulevardul Lascăr Catargiu, a fost scoasă la vânzare o proprietate superbă, impunătoare, cu ditamai curtea dar și cu un preț pe măsură: 11 milioane de euro, fiind astfel cea mai scumpă proprietate scoasă la vânzare în București pe platforma Imobiliare.ro. O mică problemă: e scoasă la vânzare de două agenții imobiliare, care au pus anul finalizării diferit, și nu cu un an-doi, ci cu vreo… patru decenii.

Între Piața Romană și Piața Victoriei se află cea mai scumpă proprietate din București scoasă la vânzare, mai precis pe strada Henri Coandă. Cu 16 camere, șase băi, două balcoane și nu mai puțin de șapte locuri de parcare, dar și un teren liber de circa 750 de metri pătrați, nu e de mirare că prețul e unul de-a dreptul uluitor: 11 milioane de euro. La care se adaugă și un comision de 3% plus TVA. Casa a fost listată de două agenții imobiliare, și există o discrepanță majoră între anul finisării între cele două anunțuri, de nu mai puțin de 41 de ani.

Cum arată palatul scos la vânzare cu 11 milioane de euro din centrul Capitalei

Ambele anunțuri sunt postate pe platforma Imobiliare.ro,

„Avem placerea sa va prezentam o vila deosebita, S+P+1E+M, constructie din 1936, situata la doar cateva minute de Piata Romana.

Constructia este amplasata pe un teren proprietate privata, in suprafata de 1000 metri, avand deschidere de 27 metri liniari si adancime de 20.5m. Proprietatea are teren liber de aproximativ 750 mp si un garaj pentru 3 masini.

Imobilul avand o arhitectura deosebia cu coloane si pilastrii din placaje de marmura, capiteluri si frize decorative, vitralii, scara interioara, usi cu cristale bizotate. Imobilul a fost sediu de ambasade.

Se preteaza pentru rezidential, birouri, dezvoltare imobiliara, clinica medicala, separare apartamente etc.

Exista toate utilitatile, incalzirea se face prin centrala termica de mare capacitate.

Va asteptam cu drag la vizionari.
Momentan nu detinem informatii despre certificatul energetic.”, transmite una dintre agențiile imobiliare în anunțul său.

O mică problemă: una dintre agenții a notat în anunț faptul că imobilul a fost finalizat în 1936, în timp ce cealaltă agenție l-a notat ca fiind terminat în 1977, o diferență destul de mare.

Sursa foto: Imobiliare.ro

CITEȘTE ȘI

Cookies