LA MINE-N CARTIER

Chiliman vrea să dea 200.000 de euro pe repararea locurilor de joacă

Potrivit anunţului de participare publicat de Administraţia Domeniului Public (ADP) Sector 1 pe site-ul guvernamental de licitaţii, instituţia aflată în subordinea primarului Andrei Chiliman intenţionează să contracteze de la o firmă privată servicii de reparaţii, întreţinere şi recondiţionare a ansamblurilor şi echipamentelor de joacă amplasate pe raza Sectorului 1.

Pentru asta, edilul a prevăzut un buget de 868.000 de lei cu TVA, adică aproximativ 200.000 de euro. Cu aceşti bani ar urma să fie refăcute inclusiv echipamentele de fitness, precum şi produsele de mobilier urban de genul bănci, coşuri de gunoi, mese de şah şi mese de tenis aferente spaţiilor de joacă şi de fitness în aer liber.

„Scopul acestor intervenţii este ca echipamentele de joacă, echipamentele sportive şi mobilierul urban să devină total funcţionale la parametrii iniţiali şi, în acelaşi timp, aspectul acestora să redevină curat şi îngrijit”, se menţionează în caietul de sarcini elaborat de ADP Sector 1.

Contractul urmează să fie atribuit de ADP Sector 1 prin procedura cererii de oferte, nu prin licitaţie publică deschisă la care să participe cât mai mulţi competitori. Punctajul va ţine cont, în proporţie de 50%, de preţul ofertei, termenul de intervenţie şi cel de garanţei contând în procente de câte 20, respectiv 30%, potrivit documentaţiei de atribuire elaborată de administraţia locală.

Citeşte şi Chiliman, baronul panseluţelor din Bucureşti: cât cheltuieşte primarul Sectorului 1 pe spaţii verzi dar şi Chiliman plăteşte şi pentru treaba care nu se face la întreţinerea sistemelor de irigaţii şi a fântânilor arteziene.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button