Chiliman şi Piedone îi cer lui Oprescu să organizeze cât mai curând referendum pentru Legea Capitalei

de:
08 feb. 2011
0 Afișari
Chiliman şi Piedone îi cer lui Oprescu să organizeze cât mai curând referendum pentru Legea Capitalei

„Singura dezbatere publică reală poate fi doar referendumul. Respectăm societatea civilă, ea poate fi consultată, dar majoritatea trebuie să se pronunţe iar aceştia sunt bucureştenii. Solicităm primarului general să dea dovadă de parteneriat cu bucureştenii şi să facă cât mai repede în timp posibil acest referendum. Îi solicit încă o dată public primarului general să dea dovadă de independenţă politică (…) şi să convoace şi să pună pe ordinea de zi a Consiliului General în cât mai scurt timp posibil organizarea acestui referendum”, a declarat Cristian Popescu Piedone la ceremonia de semnare a protocoalelor de constituire a alianţei PNL-PC pentru sectoarele 1 şi 2, precizând că vorbeşte şi în numele edilului de la Sectorul 1, scrie Mediafax.

La rândul său, primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman, a spus că PDL doreşte să evite organizarea unui referendum deoarece ştie că bucureştenii nu doresc desfiinţarea sectoarelor.

Primarul general, Sorin Oprescu, a declarat în urmă cu două săptămâni ca va organiza un referendum privind Legea Capitalei, în luna mai a acestui an.

Cookies