Chiliman îi va premia pe câştigătorii competiţiilor sportive dintre şcolile din Sectorul 1

Chiliman îi va premia pe câştigătorii competiţiilor sportive dintre şcolile din Sectorul 1

Marţi, la Hotelul Athenee Palace Hilton, Sala Diplomat, vor fi premiaţi câştigătorii competiţiei sportive iniţiate de Primăria Sectorului 1. La cea de-a zecea ediţie a evenimentului, care s-a desfăşurat în acest an, au participat peste 2.000 de elevi din 52 de şcoli şi licee.

Unii dintre campionii ediţiei 2011 au fost câştigătorii Cupei şi anul trecut. Echipa de fete de la Liceul Bulgar “Hristo Botev” a rămas campioană la Handbal Liceu, fetele de la Şcoala Generală nr. 181 şi băieţii de la Şcoala Generală nr. 5 au rămas câştigătorii Cupei la Handbal Generală. Și băieţii de la Colegiul Naţional “I. Neculce” şi cei de la Şcoala Generală nr. 181 şi-au păstrat titlurile, la Baschet Liceu şi, respectiv, la Fotbal Generală.

Colegiul Tehnic Material Rulant şi Colegiul Naţional “V. Madgearu” au obţinut în acest an cele mai multe locuri I, câte trei pentru fiecare la Fotbal Liceu, Atletism Liceu Băieţi (clasele IX-X şi XI-XII), respectiv Handbal Liceu Băieţi şi Înot Liceu (Fete – clasele IX-X şi Băieţi – clasele XI-XII). Colegiul Naţional de Informatică “T. Vianu” a pierdut la această ediţie titlul de campion la Baschet Liceu Fete, în favoarea Colegiului Naţional “I. L. Caragiale”, iar la Baschet Generală, liderii clasamentului au fost fetele de la Şcoala Generală nr. 3 “N. Titulescu” şi băieţii de la Şcoala Europeană.

Campionii de la şcolile generale vor participa la Festivitatea de Premiere începând cu ora 11:00, iar elevii de liceu de la ora 18:00. Premiile, diplomele şi medaliile de campioni vor fi oferite de către Andrei Chiliman. Tot în cadrul Festivităţii de Premiere va fi desemnată şi Miss Cupa 1, concurs desfăşurat pe tot parcursul evenimentului, pe pagina de Facebook a evenimentului.

Cea de-a zecea ediţie a Cupei 1, s-a desfăşurat în perioada 16 mai – 4 iunie. Concursul se adresează liceelor şi şcolilor generale din Sectorul 1 al Capitalei. Evenimentul include competiţii la şase sporturi, pentru două categorii de vârstă (şcoală generală şi liceu), separat pentru fete şi băieţi.