Chiliman caută urgent consultant financiar de 13 milioane lei, în ajun de Crăciun

de:
16 dec. 2010
0 Afișari
Chiliman caută urgent consultant financiar de 13 milioane lei, în ajun de Crăciun

Acordul cadru pentru serviciile de consultanţă financiară,analiză economică şi gesiune financiară, destinate Primăriei Sectorului 1 a Municipiului Bucureşti, are durata de patru ani, potrivit anunţului de licitaţie publicat pe SEAP (n.r. – Sistemul Electronic de Achiziţii Publice). Suma pe care administraţia locală este dispusă să o plătească este de 10,77 milioane lei, fără TVA.

Contractul de consultanţă financiară ar trebui semnat cu o firmă specializată până la sfărşitul anului în curs deoarece, în luna ianuarie 2011, Primăria Sectorului 1 a anunţat că intenţionează să contracteze un împrumut de la Banca Europeană de Investiţii. Pentru a putea lua banii de la BEI, primăria trebuie să facă dovada că poate să structureze eficient plata ratelor ulterioare. Din acest motiv, administraţia locală va organiza licitaţia publică restrânsă în termen de două zile, adică pe data de 20 Decembrie 2010.

Pentru a se putea înscrie la licitaţie, candidaţii trebuie să depună o garanţie de minim 10.000 lei şi să facă dovada experienţei anterioare în lucrul cu administraţia publică locală.

Astfel, participanţii trebuie să demonstreze că în ultimii trei ani au finalizat cel puţin un contract de consultanţă al cărui obiect a fost structurarea de împrumuturi interne, cu o valoare de minim 56 milioane euro sau împrumuturi externe în cuantum de 42 milioane euro. De asemenea, ofertanţii sunt obligaţi să probeze că, din 2007 până în prezent, au întocmit cel puţin 50 de rapoarte de analiză financiară asupra bugetului iniţial, rectificărilor şi execuţiilor bugetare aparţinând autorităţilor publice locale.

Conform anunţului de licitaţie, oferta de preţ a candidaţilor va conta în proporţie de 70% din evaluare, restul de 30 de procente fiind pentru oferta tehnică solvabilă.

Cookies