Chiliman: Atacurile lui Udrea la adresa lui Oprescu, menite să ascundă complicitatea acestuia cu PDL

de:
22 nov. 2010
0 Afișari
Chiliman: Atacurile lui Udrea la adresa lui Oprescu, menite să ascundă complicitatea acestuia cu PDL

„Constat – o spun cu tristeţe pentru că l-am susţinut să ajungă primar general – că şi Sorin Oprescu e complice într-un fel cu actuala majoritate a PD în ceea ce se întâmplă cu banul public la nivelul municipalităţii şi de asta proiecte importante nu pot să se dezvolte pe Bucureşti. Nu mai vorbesc de şoseaua suspendată în care nu cred că a crezut nimeni. Dânsul este complice cu PD, iar declaraţia doamnei Udrea împotriva lui Oprescu e de fapt menită să acopere această complicitate”, a declarat Chiliman, la Palatul Parlamentului.

În opinia liderului PNL Bucureşti, democrat-liberalii doresc să obţină controlul asupra resurselor de la primăria Capitalei pentru ca apoi să direcţioneze aceste resurse către clientela politică. „Asta se întâmplă în momentul de faţă. Este de fapt unul dintre motivele pentru care PD încearcă în momentul de faţă să şi desfiinţeze sectoarele din Bucureşti pentru ca resursele financiare ale acestora să ajungă să fie judecate de actuala majoritate care e controlată de PD în Consiliul General”, a precizat Chiliman.

Acesta a exclus posibilitatea colaborării între PNL şi PDL, afirmând că dreapta în Bucureşti e unită în interiorul PNL, iar democrat-liberalii sunt autorii dezastrului economic şi din cauza acestora a scăzut nivelul de trai.

Elena Udrea a declarat duminică, la conferinţa alegerilor în care a fost confirmată ca lider al PDL din Capitală, că îşi doreşte ca democrat-liberalii „să scape Bucureştiul de Sorin Oprescu” şi a susţinut că partidul său a greşit atunci când a lăsat oraşul „pe mâna unui doctor care nu nimereşte niciodată diagnosticul”, scrie AGERPRES.

Cookies