Chifteluțe de cod infectate cu o bacterie periculoasă, retrase de la vânzare. Produsul a fost comercializat în magazinele Lidl din București și din țară

12 nov. 2022
663 Afișari
Chifteluțe de cod infectate cu o bacterie periculoasă, retrase de la vânzare. Produsul a fost comercializat în magazinele Lidl din București și din țară
Chifteluțe de cod infectate cu o bacterie periculoasă, retrase de la vânzare. Produsul a fost comercializat în magazinele Lidl din București și din țară| Sursă foto: Unsplash

ANSVSA a anunțat că a fost începută procedura de retragere de la comercializare a mai multor loturi de chifteluțe de cod, din cauza unei suspiciuni de infectare cu o bacterie periculoasă.

Retragerea de la comercializare a fost inițiată chiar de către producător.

Chifteluțe de cod infectate cu o bacterie periculoasă, retrase de la Lidl

Produsul „chifteluțe de cod”, vândut în magazinele Lidl din România, a fost retras de la comercializare și rechemat de la clienți, anunță Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (ANSVSA).

Producătorul Jeka Fish , a anunțat că produsele au fost retrase de pe piață deoarece există suspiciunea că acestea ar putea fi contaminate cu bacteria periculoasă Listeria Monocytogenes. Anunțul de retragerea a fost făcut vineri, 11 noiembrie 2022.

Iată care sunt datele de identificare ale produsului:

  • Denumire produs: Sødergaarden Chifteluțe de cod, în stil scandinav 340g
  • Cod de bare: 20295271
  • Data de expirare: 15.09.2022 și 25.11.202
Sødergaarden Chifteluțe de cod
Sødergaarden Chifteluțe de cod retrase de la vânzare | Sursă foto :ANSVSA

Clienții sunt rugați să nu consume produsul

Persoanele ce au cumpărat produsul specificat mai sus, cu datele de expirare 15.09.2022 și 25.11.2022 sunt rugate să nu îl consume.

Acesta poate fi distrus sau pot fi returnat în orice magazin Lidl. Clienții vor primi contravaloarea produselor, fără a fi necesar să prezinte bonul fiscal.

Din motive ce țin de siguranța consumatorului, Lidl România a reacționat fără întârziere și a scos produsul de la vânzare. Această rechemare vizează exclusiv produsul „Sødergaarden Chifteluțe de cod, în stil scandinav 340g”, cu termenele de valabilitate 15.09.2022 și 25.11.2022.

Lidl România și producătorul Jeka Fish îşi cer scuze pentru neplăceri, a declarat Lidl.

Lidl românia a informat că nici un alt produs din gama Sødergaarden nu este afectat de rechemarea chifteluțelor de cod.

Produsele ce sunt suspecte de infectare cu bacteria Listeria Monocytogenes au fost distribuite în magazine din toată România.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies