Chic Ville a investit 250.000 de euro în noul magazin, ce va fi deschis joi, în mallul Promenada

de:
15 oct. 2013
4 Afișari
Chic Ville a investit 250.000 de euro în noul magazin, ce va fi deschis joi, în mallul Promenada

Reprezentanţii companiei se aşteaptă ca în noul magazin Chic Ville, ce va fi inaugurat în centrul comercial Promenada, să le calce pragul aproximativ 20.000 de persoane ce vor achiziţiona peste 6.000 de produse. „După deschiderea a două magazine avem confirmarea că există piaţă pentru a susţine extinderea reţelei Chic Ville, datorită ascensiunii pe care am înregistrat-o în vânzări. Astfel, decizia de extindere vine ca urmare a succesului magazinului din Iulius Mall Cluj, iar inaugurarea Chic Ville în cadrul Promenada din Bucureşti este o decizie strategică de dezvoltare care vine în completarea segmentelor de trafic vizate”, a declarat Marius Şerbănescu, Director de Achiziţii al Chic Ville.

Chic Ville a investit în acest magazin suma de 250.000 de euro şi estimează că acesta va avea un trafic lunar de aproximativ 20.000 de persoane, apogeul urmând a fi atins, cu siguranţă, în perioadă sărbătorilor de iarnă.

„Reţeaua a crescut datorită poziţionării brand-ului şi a strategiei de comunicare alese. Diferenţierea Chic Ville constă în amenajarea 100% ambientală menită să inspire clienţii, dar şi să plaseze produsele într-un context familiar acestora. De asemenea, Chic Ville spune povestea produselor, iar acest lucru contribuie la apropierea clienţilor faţă de produsele noastre”, a mai spus Marius Şerbănescu.

Situat la intrarea principală pe partea stângă a centrului comercial Promenada, pe o suprafaţă de circa 200 de metri pătraţi, noul magazin Chic Ville va veni în întâmpinarea persoanelor ce îşi doresc produse de amenajare şi decoraţiuni. Clienţii vor putea găsi în cadrul noii locaţii produse fabricate manual până şi o gamă de produse aparte, printre care se numără obiecte de mic mobilier (mese, scaune, fotolii, comode, birouri, etajere, biblioteci), obiecte de sticlă, ceramică, accesorii pentru bucătărie, obiecte de decor, textile, perne, plante decorative şi cadouri.

Chic Ville este o reţea de magazine de decoraţiuni interioare ce pune la dispoziţia clienţilor o gamă variată de produse cu un aer clasic, vintage şi până la industrial contemporan.

Printre cele peste 5.500 de tipuri de produse aflate în stoc se află obiecte de mic mobilier (mese, scaune, fotolii, comode, birouri, etajere, biblioteci), obiecte de sticlă, ceramică, accesorii pentru bucătărie, obiecte de decor, textile, perne, plante decorative şi cadouri sau suveniruri.

În Promenada Mall va aduce şi H&M colecția pentru casă. Ce produse de casă aduc și la ce prețuri vedeţi aici.

Cookies