Chic Floral Show

de:
17 aug. 2011
0 Afișari
Chic Floral Show

Expozitie & Workshop-uri de Design Floral

Premium Flowers Events si Restaurantul Villa Rodizio va invita la cea mai chic expozitie de design floral – Chic Floral Show, intr-un cadru elegant, cu parfum de secol XIII, accesul fiind gratuit.

Esti pe ultima suta de metri cu organizarea nuntii tale? Vino la Chic Floral Show si profita de cele mai bune oferte pentru aranjamentele florale!

Invata de la specialisti in domeniu cum sa iti faci singura aranjamentele florale pentru diferite ocazii, la workshopul de Design Floral.

Expozitia se va desfasura in Rodizio Grand Hall, unde firmele din domeniul designului floral isi vor prezenta ofertele si proiectele inedite (de la combinatii de flori, la propuneri de suport si decor).

Workshop-ul de design floral se va desfasura in Rodizio Social Club intr-o amenajare stil cafenea, care va invita la socializare intr-o atmosfera destinsa. Atelierul de lucru va avea ca tema “Design floral la tine acasa” si va atinge subiecte precum: alegerea corecta a florilor, realizarea aranjamentului floral in burete, prezentarea tipurilor de aranjamente in functie de ocazie si tipicul evenimentului, conditiile de depozitare si conservarea aranjamentului floral etc.

Workshop-ul va fi sustinut de doi designeri florali. Acestia ii vor avea ca invitati speciali pe un membru de onoare din partea partenerilor media si maestrul bucatar al Villei Rodizio. Participantii vor invata sa combine arta culinara cu cea a designului floral in functie de ocazie, de tipicul evenimentului, de sezon si de invitati.

Cookies