Cheltuieli de criză în Sectorul 3: Trandafiri şi mesteceni argintii

de:
07 feb. 2011
0 Afișari
Cheltuieli de criză în Sectorul 3: Trandafiri şi mesteceni argintii

Consiliul local al Sectorului 3 a aprobat achiziţionarea unor trandafiri şi unor arbori decorativi, la preţuri chiar şi de zece ori mai mari decât cel al pieţei, scrie puterea.ro. În loc să cumpere trandafirii sau arbuştii la preţul pieţei, între 5 şi 30 de lei, în funcţie de materialul săditor, oamenii de încredere ai primarului Negoiţă au pregătit o anexă în care au trecut preţuri de-a dreptul “nesimţite”. De exemplu, pentru mesteacănul clasic, care are un preţ de aproximativ 15 lei pe bucată, edilul sectorului 3 plăteşte 500 de lei, fără TVA.

Deşi au dat undă verde achiziţiei, consilierii locali nu au stabilit şi numărul de trandafiri sau arbori care vor fi achiziţionaţi.

Viceprimarul sectorului 3, Ion Victor Tărtăcuţă,  “Nu trebuie să ştie consilierii câţi trandafiri sau câţi arbori vor fi cumpăraţi. Nu asta este important. Important este preţul pe bucată, care este cel mai bun de pe piaţă. E treaba noastră câţi trandafiri cumpărăm. Putem cumpăra 5.000 sau putem cumpăra 50.000. Abia s-a terminat iarna. Nu se ştie încă de câţi avem nevoie. În funcţie de necesităţi, vom cumpăra trandafiri sau arbuşti”, a declarat Ion Victor Tărtăcuţă, viceprimarul Sectorului 3.

Cookies