Chelsea-Steaua: Decizie surpriză a lui Laurențiu Reghecampf

de:
14 mart. 2013
0 Afișari
Chelsea-Steaua: Decizie surpriză a lui Laurențiu Reghecampf

Laurențiu Reghecampf a decis să anuleze plimbarea prin Londra a echipei din ziua meciului cu Chelsea. În loc de plimbarea prin orașul de pe malurile Tamisei, Reghecampf a decis ca jucătorii să facă un ultim antrenament pe Stamford Bridge înaintea meciului Chelsea-Steaua, ce se va disputa joi, informează Realitatea

Decizia i-a luat prin surprindere chiar și pe stewarzii de la stadion, care nu asteptau in nici un caz vizita stelistilor atat de devreme. 

În opinia bookmakerilor, Chelsea este marea favorită la victorie, primind doar cota 1.33 pentru un succes. În schimb, cine crede că Steaua se va impune şi în retur poate juca pe o cotă de 9.00 oferită pentru 2 solist.

Lucrurile sunt mai echilibrate în ceea ce priveşte calificarea. Chiar dacă au pierdut manşa tur, londonezii primesc cota 1.66 pentru accederea în sferturile de finală, în timp ce Steaua are o cotă de 2.25.

Scorurile creditate cu cele mai mari şanse de reuşită sunt 1-0 şi 2-0 pentru Chelsea , ambele ­primind cota 6.00. Pentru un eşec al celor de la Steaua cu 1-2, eşec care ar fi ­însă sinonim cu calificarea, primim o cotă de 8.50. Scorul egal cu cea mai mică cotă este 1-1, acesta primind cota 9.50.

Cookies