Chelsea ar putea juca cu Steaua cu rezervele. Care va fi primul „11” al englezilor

de:
05 mart. 2013
1 Afișari
Chelsea ar putea juca cu Steaua cu rezervele. Care va fi primul

„Înainte să ne concentrăm pe jocul de pe Old Trafford, va trebui să mergem la Bucureşti, deci să luăm fiecare meci în parte. Ambele partide sînt foarte importante, dar e adevărat că una e în dublă manşă, în vreme ce a doua se decide într-una singură. Trebuie să gestionez lotul astfel încît să am jucători proaspeţi pentru fiecare dintre meciurile care urmează” a comentat Rafa Benitez in urmă cu câteva zile, chestionat despre derby-ul cu Manchester United.

Astel, se pare că spaniolul va odihni unii fotbaliști în meciul de pe National Arena, mai ales în condiţiile în care Chelsea s-a bazat de la startul sezonului pe un grup destul de restrîns, informează GSP

Printre numele „obosite” ale lui Chelsea se numără sîrbul Ivanovici, jucătorul de cîmp cu cele mai multe minute bifate de-a lungul stagiunii, plus Terry, Lampard, Ashley Cole, Mata, Hazard. Demba Ba, cel mai în formă vîrf al echipei londoneze, nu este eligibil pentru Europa League întrucît a evoluat deja în acest sezon al competiţiei cuNewcastle, aşa că spaniolul Torres îşi va face loc ca titular pe Naţional Arena.

Cum ar putea arăta Chelsea la Bucureşti:
Cech – Azpilicueta, David Luiz, Cahill, Bertrand – Ramires, Mikel – Moses, Oscar, Benayoun – Torres

Cookies