Cheloo, criticat de cei care dețin licența X Factor, după declaraţiile homofobe

de:
04 dec. 2013
0 Afișari
Cheloo, criticat de cei care dețin licența X Factor, după declaraţiile homofobe

X FACTOR: Luna aceasta, în cadrul concursului X Factor de la Antena 1, Cheloo i s-a adresat unui concurent, Paulo Lagana, care și-a recunoscut orientarea sexuală, spunându-i „Ai cântat, eu disprețuiesc tot ceea ce ești, ce reprezinți și țara asta te va trimite acasă cu siguranță”, declaratie care s-a soldat cu 700 de reclamații primite la CNA.

Fata de cele spuse de Cheloo au existat reactii de la reprezentanții FremantleMedia, compania britanică ce deține licența X Factor în Europa și Statele Unite. Ei au declarat, conform WOWbiz.ro, că: “Din cauză că nu a ascultat cu atenție cântecul lui Paolo, Cheloo a fost lipsit de respect și nu și-a făcut datoria de jurat. Le-am scris deja celor de la Antena să clarifice faptul că o astfel de atitudine nu este încurajată de noi”,

Asociatia ACCEPT, prima organizaţie neguvernamentală din România care apara si promoveaza drepturile LGBT (lesbiene, gay, bisexuali, persoane transgender) la nivel naţional, a invitat românii, imediat dupa emisiune, să înainteze sesizări la Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA), cu privire la declaraţiile făcute de Cheloo.

Cookies