ȘTIRI

Cheloo a făcut praf o concurentă de la X Factor şi este ameninţat cu tribunalul

Cheloo nu menajează pe nimeni la X Factor, chiar dacă, o spune chiar el, este un „om care chiar nu ştie să cânte pe note”. Vehemenţa juratului a simţit-o pe pielea ei o studentă la Conservator, la vioară, care a vrut să cânte piesa „Sun is up”. Cum prestaţia tinerei nu a fost una demnă de „una dintre Shakirele din lume”, aşa cum a caracterizat-o o mătuşă care a însoţit-o la preselecţie, reacţiile juraţilor au fost pe măsură.

Dacă Delia Matache i-a reproşat că a amestecat stilul modern cu opera, iarDan Bitman i-a sugerat să rămână la vioară şi să renunţe la a se visa cântăreaţă, Cheloo nu a fost deloc la fel de blând: „Dan Bitman are milă, eu nu! Nu ştiu cum poţi să cânţi la vioară şi să cânţi atât de pe lângă cu vocea. Eu, în calitate de incapabil, de om care chiar nu ştie să cânte pe note sau nu vrea sau nu a încercat niciodată, pot să zic că tu eşti o criminală. Îţi vine să te arunci cu maşina în copaci. Nu înţeleg. E straniu, nu ţi-o spun cu răutate. Reformulez. Cred că nu e bine!”.

Dacă tânăra de pe scenă a încasat cu stoicism criticile, mătuşa însoţitoare nu le-a primit deloc bine şi chiar l-a ameninţat pe Cheloo cu tribunalul: „Domnul Cheloo să nu mai spună cuvinte „criminal” şi chestii de genul ăsta. Ruşine să-i fie! Ea a avut o prestaţie foarte bună din punct de vedere profesional. Nu a falsat. Acest copil este copilul unui şef de orchestră şi nu are dreptul să o jignească. Pentru că nu a jignit-o pe ea, ne-a jignit toată familia. Şi pentru asta o să-l dau în judecată”.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button