Charles Webster (Dj set) & Indie Jules (live act)

de:
07 sept. 2011
0 Afișari
Charles Webster (Dj set) & Indie Jules (live act)

Legenda deep house Charles Webster va mixa pentru prima dată în România la Madame Pogany. Seria evenimentelor debutează în acest sezon cu dj set-ul artistului englez Charles Webster, seara fiind completată de Indie Jules (live act) şi Victor Stancov.

Intrat deja în a doua decadă de la apariţia sa pe scena muzicii electro, Charles Webster este unul dintre puţinii care reuşesc să spargă şabloanele din lumea atât de învechita şi previzibilă a muzicii dance. Este totuşi discutabil dacă e cazul să includem în categoria dance un astfel de tip, al cărui artist preferat este Rickie Lee Jones şi pe ale cărui discuri se strecoară pasaje soul sau unele încărcate de profunzime.

De –a lungul carierei sale lungi şi diversificate, a înregsitrat sub mai multe nume de scenă (Presence, Furry Phreaks, Lo:rise, Version, Love From San Francisco, Megatonk) , lucrările sale având un sound destul de greu de categorisit. Webster lucrează acum la un proiect jazzy şi la încă un album solo, oscilând mereu între electronica şi future pop, când nu urmăreşte să creeze piese antrenante, de dans.

Charles a vândut peste 100 000 de albume, făra să fi fost vreodată considerat mainstream sau fără ca vreun single de-al lui sa fi ajuns hit.

A avut inspiraţia de a se ocupa singur de producţie (Miso Records) , trecând de la un proiect la altul , înainte ca acestea să se consume şi să îşi piardă din intensitate. Îi e foarte simplu să facă muzică în orice tempo, să combine numeroase genuri şi chiar să scrie piese.

Indie Jules, pregateste ceva cu totul special pentru acest eveniment de deschidere a sezonului la Madame Pogany. Seara de 17 septembrie va fi un live fusion de electronica, indie, cu techno si house.

Pe Victor Stancov, dj-ul rezident Madame Pogany, îl cunoaşteţi deja de sezonul trecut. Cu siguranţă l-aţi mai văzut în cei 4 ani de activitate şi la diverse party-uri, combinând Detroit techno, Chicago house si deep house.

Intrare libera.

Cookies