CFR SA a lansat licitaţia pentru lucrări de reparaţii la Podul Constanţa

de:
06 apr. 2019
0 Afișari
CFR SA a lansat licitaţia pentru lucrări de reparaţii la Podul Constanţa

Podul Constanţa, situat în Bucureşti, la intersecţia dintre Calea Griviţei şi Şoseaua Chitilei, se află într-o stare avansată de degradare.

Din valoarea totală estimată a contractului, 101.175 lei sunt pentru servicii de proiectare şi 3,39 milioane lei pentru execuţia lucrărilor, sursa de finanţare fiind asigurată de la bugetul de stat.

Termenul limită pentru primirea ofertelor este 7 mai, deschiderea acestora urmând să aibă loc în aceeaşi zi la ora 15.30.

Durata contractului este de 8 luni de la semnare, din care 2 luni pentru proiectare şi 6 luni pentru execuţie, la care se adaugă perioadă de garanţie a lucrărilor de 10 ani.

„Dat fiind faptul că podul feroviar de la km 4 reprezintă un obiectiv de utilitate publică, cu o importanţă deosebită atât pentru traficul feroviar, cât şi pentru cel rutier, CFR SA a analizat şi a stabilit un program de lucrări astfel încât, în perioada execuţiei, să nu intervină modificări majore de trafic nici în circulaţia trenurilor, nici în circulaţia rutieră”, se arată în comunicat.

Cookies