ȘTIRI

CFR CLUJ VS. STEAUA, ÎN LIGA I. CFR CLUJ-STEAUA, LIVE LA TV, 10 AUGUST 2014. SCOR FINAL 0-1

CFR CLUJ VS. STEAUA, DUMINICĂ, 10 AUGUST, ÎN LIGA I, LIVE LA TV.

De când a promovat în Liga 1, în 2004, CFR Cluj a învins o singură dată Steaua în meciurile directe. În total s-au disputat nu mai puțin de 20 de confruntări în toate competițiile, steliștii bifând zece succese, iar alte nouă partide încheindu-se nedecis. Singura victorie a CFR-ului datează din noiembrie 2005.

În vreme ce gazdele au spus adio competițiilor europene pentru acest sezon, fiind eliminate în turul III preliminar din Europa League de Dinamo Minsk, Steaua se pregătește de duelurile cu Ludogorets pentru accederea în grupele Ligii Campionilor.

CFR CLUJ VS. STEAUA, DUMINICĂ, 10 AUGUST, ÎN LIGA I, LIVE LA TV.

În campionat, CFR a strâns patru puncte, iar echipa lui Gâlcă se laudă cu un start perfect, reușind victorii cu Rapid și CS U Craiova. Interesant este că niciuna dintre cele două echipe nu a primit gol în primele două runde.

Pentru Steaua ar putea juca bulgarul Srgian Luchin, proaspăt adus în Ghencea, deoarece a primit cartea verde din partea Federaţiei Bulgare. „Luchin este un jucător pe care ni l-am dorit şi care a dorit şi el să vină la Steaua! Nu va putea juca în play-off în Liga Campionilor, dar va juca în campionat şi, sperăm, în grupele Ligii. Negocierile cu Botev au fost destul de lungi, cu jucătorul nu”, a declarat Valeriu Argăseală, preşedintele Stelei.

CFR CLUJ VS. STEAUA, DUMINICĂ, 10 AUGUST, ÎN LIGA I, LIVE LA TV.

Fundaşul Srgian Luchin a declarat, sâmbătă, la prezentarea sa oficială la Steaua, că echipa bucureşteană a fost singura care l-a dorit cu adevărat şi că pentru el a fost o decizie uşoară, adăugând că şi selecţionerul Victor Piţurcă i-a spus să aleagă gruparea din Bulevardul Ghencea, transmite Mediafax. „Pentru mine este o oportunitate mare. Echipa participă an de an în cupele europene şi este un plus pentru mine. Ştiu că este o presiune mare pe bine, dar nu îmi este frică de concurenţă. Dacă ai valoare joci, dacă nu joci mai puţin şi ieşi pe uşa din dos. Am venit cu încredere şi împreună vom reuşi să ne atingem obiectivele. Am venit la campioana României. A fost singura echipă care m-a dorit cu adevărat, iar pentru mine a fost o decizie uşoară. Victor Piţurcă mi-a spus să aleg Steaua din variantele pe care le aveam. Mi-a spus să aleg o echipă de top care evoluează în cupele europene ca să rămân în atenţia echipei naţionale”, a spus Luchin.

CFR CLUJ VS. STEAUA, DUMINICĂ, 10 AUGUST, ÎN LIGA I, LIVE LA TV.

Srgian Luchin, care a jucat ultima dată în Bulgaria, la Botev Plovdiv, a semnat în această săptămână un contract pe două sezoane cu Steaua.

CFR CLUJ VS. STEAUA, DUMINICĂ, 10 AUGUST, ÎN LIGA I, LIVE LA TV.

Meciul CFR CLUJ VS. STEAUA, ca si toate partidele din prima divizie vor fi proiectate pe un ecran imens, în Piața Universității, în cadrul manifestărilor de la Poiana Urbană.  Este pentru prima dată cînd un sezon al Ligii 1 se poate vedea integral într-o locaţie special amenajată din centrul Capitalei, fără niciun fel de cost pentru microbişti.

sursa: rtv.net


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button