ARHIVA B365

Cezar Preda, atac la Gabriela Firea: Doamna Pandele nu poate ieşi niciodată din schema prompterului

„Ştiu că şi Cătălin Predoiu, şi Ciprian Ciucu se vor duce la orice dezbatere pe proiectele Capitalei. Doar să fie un demers serios, nu doar o vorbă aruncată de pe bancheta din spate a unui taxi (referire la un clip electoral în care Nicușor Dan vorbeşte cu un taximetrist despre Bucureşti-nr.)”, a scris purtătorul de cuvânt al PNL Bucureşti, pe Facebook.

În opinia sa, Nicuşor Dan, candidatul USB care a lansat invitaţia la dezbateri către Cătălin Predoiu şi Gabriela Firea, nu are proiecte.

„Aşa de pregătit se simte Nicuşor Dan pentru o confruntare pe proiectele pentru Bucureşti? No offence… el nu are proiecte. Iar dna Pandele nu poate ieşi niciodată din schema prompterului. O confruntare între unul care ştie şi are soluţii precum Cătălin Predoiu, altul care s-a încurcat în finanţarea propriei campanii electorale, şi un al treilea care umblă cu Brâul Maicii Domnului propovăduind aducerea Bucureştiului în Voluntari, nu poate oferi Capitalei soluţia de viitor”, a mai spus Cezar Preda.

Candidatul USB la Primăria Generală Nicuşor Dan le-a cerut vineri principalilor contracandiaţi, Gabriela Firea (PSD) şi Cătălin Predoiu (PNL), să participe la dezbateri publice pe tema proiectelor din Bucureşti.

Sursa: romaniatv.net

 


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button