Cezar Ouatu, părăsit de Angela Gheorghiu după Eurovision

de:
20 mai 2013
1 Afișari
Cezar Ouatu, părăsit de Angela Gheorghiu după Eurovision

Potrivit unor surse din apropierea celor doi, citate de Click, cearta de despărţire s-ar fi produs chiar în Malmö (Suedia), acolo unde s-a des­făşurat competiţia muzicală.

Relația dintre renumita soprană Angela Gheorghiu (47 de ani) şi Cezar Ouatu (33 de ani) s-a răcit în ultimele zile şi asta din cauza Eurovisionului.  La 16 mai, Cezar a participat în semifinala a doua, unde a ocupat locul 5 şi unde prestaţia lui a impresionat plăcut.

În aceeaşi zi a primit vizita iubitei, Angela Gheorghiu. Dar ceva s-a întâmplat între cei doi. După ce zile la rând i-a făcut campanie de promovare, apelând la ajutorul unor nume internaţionale mari, precum Vangelis sau Andrea Bocelli, chiar în ziua în care Cezar urma să intre în finală, Angela l-a părăsit la Malmö şi a transmis presei un comunicat în care îşi arăta supărarea.

„Spectacolul prezentat de Cezar la Eurovision, după părerea mea, s-a îndepărtat dramatic de ceea ce este artistul Cezar Ouatu. Consider că toate elementele utilizate sunt greşite şi sunt departe de mesajul textului sau de gustul meu. Indiferent de rezultatul acestui concurs (unul influenţat geopolitic şi nu întotdeauna bazat pe talent), Cezar trebuie să se reîntoarcă la muzica bună şi bunul gust”, spune Angela Gheorghiu.

„A şters toate pozele cu ea şi cu el, în care erau tandri. Şi asta pentru că a găsit la el o imagine din care ea era decupată. În plus, bănuieşte că el mai are pe cineva. E puţină gelozie la mijloc”, ne-a povestit un apropiat al solistului. O altă sursă spune că despărţirea e motivată şi altfel: „El a avut o influenţă negativă asupra imaginii ei. L-a susţinut, dar nu a obţinut rezultatele dorite”.

„Eşti pentru marea majoritate ca şi pentru mine, de altfel, câştigătorul inimilor noastre, din toate punctele de vedere. Pentru tine soarta a pregătit proiecte extraordinare în ambele ramuri muzicale: opera, crossover sau pop opera. Îţi mulţumesc că mi-ai demonstrat că şi în condiţiile celor mai mari emoţii şi condiţii de maxim stres ai fost şi eşti la cea mai mare înălţime cât de mult self control ai”, a revenit Angela cu un alt comunicat, ieri, după ce Cezar s-a confruntat cu înfrângerea de la Eurovision şi locul 13.

Cookies