Ceva nou în Centrul vechi – Old City

de:
25 feb. 2011
0 afișări
Ceva nou în Centrul vechi – Old City

În locul fostlui Dirty Harry’s acum găsim un nou Old City. La petrecerea de deschidere au fost invitate o seamă de vedete. Dintre cele care au apărut, cap de afiş au fost Viorel Lis (în culorile naturale – nici Fester, nici Shrek) şi Bodo. Cei doi au venit, au stat puţin şi au plecat. S-ar putea ca asta să aibă legătură cu frigul din subsolul de la Old City. Aceasta este zona Club. În afară de parter (Pub), locaţia are si etaj (Lounge), unde în seara lansării era mai cald, muzica mai liniştită şi oamenii mai prieteni. Mai prieteni ai patronului.  Barul de la parter are un parfum englezesc iar băutura este după noroc. Dacă ai baftă să dai de barmanul bun, un Cuba Libre nu o sa fie jumate gheata, jumate Cola şi restul rom. Fiind un local nou, toaletele sunt în regulă, dar mai vedem cum arată peste câteva luni.

În seara deschiderii, programul a curpins un moment artistic de pe vremea când Bucureştiul era Micul Paris: can-can. Dansatoarele vor mai avea program la Old City, pentru că se  încearcă introducerea  în perioada de glorie a capitalei. Pe pereţi sunt foarte multe fotografii cu Bucureştiul vechi. Aşa se face că bucureştenii mai răstoarnă cate un pahar de pe mese atunci când dau cu ochii de o fotografie a străzii pe care s-au născut.

Bucătarul casei a fost  pomenit şi lăudat dar nu si-a făcut simţită prezenţa în seara lansării. Aşa că o să fie nevoie de o altă vizită pentru evaluarea culinară. Revenim cu amănunte. Oricum, se anunţă o vară plină de evenimente în ton cu cele care au avut loc în localul de pe Lipscani, între care amintim: concerte, spectacole de tango, târguri de vintage şi expoziţii de fotografie, aşa că o sa mai auzim de această destinaţie.

Cookies