Cetățeanul turc, principalul suspect în cazul femeii din București ucise și aruncate pe câmp, pe lângă A1, a fost arestat preventiv. Bărbatul le-a povestit anchetatorilor cum a acționat

13 apr. 2024
481 afișări
Cetățeanul turc, principalul suspect în cazul femeii din București ucise și aruncate pe câmp, pe lângă A1, a fost arestat preventiv. Bărbatul le-a povestit anchetatorilor cum a acționat
Cetățeanul turc, principalul suspect în cazul femeii din București ucise și aruncate pe câmp, pe lângă A1, a fost arestat preventiv. Bărbatul le-a povestit anchetatorilor cum a acționat. Foto simbol: Inquam Photos/ George Călin

Cetățeanul turc, principalul suspect în cazul crimei femeii de 38 de ani din București, a fost arestat preventiv. Bărbatul a recunoscut comiterea faptei și le-a povestit anchetatorilor cum s-a petrecut totul.

În casa acestuia, la percheziții a fost găsit ADN-ul victimei.

Cum s-ar fi petrecut crima

Reamintim faptul că pe data de 5 aprilie 2024, o descoperire macabră a fost făcută de mai mulți muncitori, pe câmp, la kilometrul 64 de pe Autostrada A1 București-Pitești.

Cadavrul se afla în apropiere de breteaua de ieșire de pe autostrada A1 București – Pitești, în satul Olteni, comuna Uliești.

Trupul neînsuflețit îi aparținea unei femei în vârstă de 38 de ani din București, care pe data de 7 martie 2024 a fost dată dispărută de către sora sa. Victima ar fi fost escortă.

Principalul suspect în cazul crimei este un cetățean turc, la domiciliul căruia polițiștii au făcut percheziții timp de mai bine de 14 ore.

Citește și:

În urma descoperirilor făcute în timpul perchezițiilor, cetățeanul turc a fost reținut pentru 24 de ore. Ulterior, potrivit surselor A3 CNN, individul și-a recunoscut fapta și le-a povestit anchetatorilor cum a acționat.

El a declarat că a luat victima din zona unui magazin, a dus-o la domiciliu și pe fondul unor neînțelegeri legate de bani, a lovit-o cu un sacun, lăsând-o inconșientă.

Mai apoi, a dus-o în baie și a stropit-o cu apă. Văzând că nu își revine, a tranșat-o și a aruncat-o pe câmp.

La CFL a fost găsit un scaun rupt despre care bărbatul afirmase că se așezase pe el și de aceea era rupt.

În plus, cetățeanul turc își motivează fapta și pe fondul unei stări de tulburare cauzate de neadministrarea unui tratament.

Bărbatul a fost arestat preventiv. El este acuzat de omor și profanare de morminte.

Pe același subiect:

Cookies