LA MINE-N CARTIER

Cetățenii, premiaţi pentru promptitudine în achitarea taxelor şi impozitelor locale în Sectorul 4

Miercuri, 21 ianuarie 2015, începând cu orele 11.00, la sediul Direcției Generale de Impozite și Taxe Locale Sector 4, situat în str. Nițu Vasile nr. 50-54,va avea loc premierea contribuabililor care și-au plătit integral taxele și impozitele încă din prima zi lucrătoare a anului, se arată într-un comunicat de presă remis B365.ro.

Iniţiativa organizării acestei activităţi aparţine, ca în fiecare an Primarului Cristian Popescu-Piedone, care a dorit să îşi manifeste aprecierea faţă de spiritul civic şi conştiinciozitatea, dovedite de cetăţeni la achitarea cu promptitudine a datoriilor faţă de Bugetul Local Sector 4, cât şi stimularea efectuării plăţii fără întârzieri.

Reamintim că Direcţia Generală de Impozite şi Taxe Locale (DGITL), cu sprijinul Visa Europe, desfăşoară o amplă campanie de promovare a plății taxelor și impozitelor locale cu cardul pe www.ghiseul.ro. 

Contribuabilii care îşi plătesc taxele și impozitele locale cu cardul Visa pe www.ghiseul.ro în perioada 1 ianuarie – 31 martie 2015 sunt înscrişi automat în tragerile la sorți lunare, pentru a câștiga unul dintre cele 3 premii constând într-o tabletă Samsung Galaxy Tab 4 T235. Mai multe informații despre campanie pot fi regăsite accesând www.dgitl4.ro. Detalii aici.


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button