Cesaria Evora promite un concert de retragere pe scena Sălii Palatului

de:
24 sept. 2011
0 Afișari
Cesaria Evora promite un concert de retragere pe scena Sălii Palatului

Cântăreaţa Cesaria Evora, în vârstă de 70 de ani, „care a ajuns în urmă cu câteva zile la Paris, acuzând o stare de mare slăbiciune”, a anunţat, vineri, că îşi încheie cariera şi nu va mai susţine concertele pe care le avea programate în săptămânile următoare, potrivit unui comunicat emis de reprezentanţii casei de discuri a artistei din Africa de Sud, Lusafrica, citat de Mediafax.ro

Potrivit reprezentanţilor casei de discuri, „noile probleme de sănătate ale cântăreţei au apărut în urma mai multor intervenţii chirurgicale pe care aceasta le-a suportat în ultimii ani, printre care şi o operaţie pe cord deschis, în mai 2010”.

Cesaria Evora avea trei concerte programate în România în octombrie, la Timişoara (3 octombrie), Bucureşti (5 octombrie) şi Cluj Napoca (7 octombrie). Organizatorii de la Timişoara şi Cluj-Napoca au anunţat anularea concertelor în cursul zilei de vineri.

Pe de altă parte, reprezentanţii Project Events, organizatorii show-ului de la Bucureşti, susţin, într-un comunicat remis sîmbătă, că Lusafrica nu a avut acceptul Cesariei Evora sau al managerului ei personal pentru a anunţa retragerea cântăreţei şi anularea următoarelor sale concerte.

Cookies