Certificat de excelență de la TripAdvisor pentru Muzeul Țăranului Român

de:
22 iul. 2013
0 Afișari
Certificat de excelență de la TripAdvisor pentru Muzeul Țăranului Român

„Premiul atestă imaginea foarte bună pe care o are instituţia muzeală la nivel naţional şi internaţional şi se acordă numai pe baza opiniilor utilizatorilor TripAdvisor, ceea ce face ca distincţia să confirme că muzeul este foarte bine situat în preferinţele turiştilor”, se spune în comunicatul de presă remis Mediafax.

Cu o medie de 3.500 de turişti lunar, Muzeul Ţăranului Român s-a situat, anul trecut, printre cele mai bune destinaţii turistice, conform TripAdvisor, datorită plasării între primele 10% organizaţii afiliate la acest site, criteriu pe baza căruia se acordă certificatul de excelenţă.

„Muzeul Ţăranului este bucuros să primească TripAdvisor Certificate of Excellence”, a declarat Virgil Ştefan Niţulescu, directorul general al Muzeul Naţional al Ţăranului Român. „Ne străduim să oferim vizitatorilor o experienţă memorabilă, iar acest premiu vine să confirme faptul că munca noastră a fost apreciată prin comentariile pozitive pe care le-am primit pe TripAdvisor”, a adăugat Niţulescu.

Cookies