Cerințele trupei Depeche Mode pentru concertul din Capitală: bere românească și lumânări parfumate

de:
08 mai 2013
0 Afișari
Cerințele trupei Depeche Mode pentru concertul din Capitală: bere românească și lumânări parfumate

Dave Gahan a ales sa se relaxeze singur inainte de concert, iar Martin Gore si Andy Fletcher vor imparti aceeasi cabină, informează un comunicat Emagic. Cabina va fi extrem de spatioasa, urmand a fi decorata in culori cat mai calde. Va avea plante naturale, flori de sezon si lumanari ambientale, menite sa ofere intregii incaperi un aer foarte „cozy”, conform cerintelor artistilor. 
Acestia vor mai avea la dispozitie si o “camera de zi”, dotata cu plasme, acces la televiziune prin cablu, internet, canapele, masute de cafea si open bar de unde nu vor lipsi sortimentele autohtone de bere.

Camera va fi conceputa ca un spatiu deschis, de socializare pentru toti membrii trupei si invitatii lor. Aceasta nu va fi insa singura modalitate de relaxare pentru Martin Gore si Andy Fletcher, cei doi aratandu-si intentia de a vizita Bucurestiul in eventualitatea unor ore libere inainte de repetitii. Ei vor avea la dispozitie, pe toata durata vizitei in Romania, un sofer personal, bun cunoscator al capitalei si vorbitor fluent de limba engleza, care sa-i insoteasca la o plimbare in functie de timpul disponibil al artistilor.

Concertul de la Bucuresti este al doilea show pe care trupa britanica il va susine in Romania, dupa ce in 2006 a scris istorie la Bucuresti, odata cu primul eveniment sold-out organizat vreodata pe un stadion in Romania.

Biletele pentru show-ul de la Bucuresti se mai gasesc pe www.Myticket.ro, in reteaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, Libraria Mihai Eminescu si Sala Palatului. Acestea pot fi achizitionate la preturi cuprinse intre 145 si 320 de lei, singurele sectoare ramase disponibile fiind in tribune si peluza.

Show-ul Depeche Mode va avea loc saptamana viitoare, miercuri, 15 mai, fiind un eveniment organizat de Emagic.

Cookies