Cererea lui Becali, pentru regim de detenţie deschis, respinsă de judecători

de:
10 iul. 2013
0 Afișari
Cererea lui Becali, pentru regim de detenţie deschis, respinsă de judecători

Potrivit Rtv.net, în motivarea judecătorilor se spune că patronul Stelei nu poate munci fără pază.

Magistraţii de la Judecătoria Sectorului 5 s-au pronunţat marţi cu privire la cererea lui Gigi Becali de ispăşire a pedepsei în regim de detenţie deschis, respingând însă solicitarea patronului Stelei.

„În baza art. 25 alin. 6 din Legea nr. 275/2006 respinge contestaţia formulată de condamnatul Becali George împotriva încheierii nr. 532/07.06.2013 a judecătorului delegat pentru executarea pedepselor privative de libertate la Penitenciarul Rahova, ca neîntemeiată. În baza art. 192 alin. 2 C.p.p. obligă condamnatul la 50 lei cheltuieli judiciare către stat”, se arată în comunicatul judecătorilor, adăugându-se faptul că sentinţa este definitivă.

În aceeaşi şedinţă, magistraţii au respins „contestaţia formulată de condamnatul Cioflina Dumitru împotriva încheierii nr. 534/07.06.2013 a judecătorului delegat pentru executarea pedepselor privative de libertate la Penitenciarul Rahova, ca neîntemeiată”.

Gigi Becali le ceruse magistraţilor să îi acorde un regim de detenţie mai relaxat, care să îi permită să iasă din celulă opt ore pe zi şi să poată merge la lucru.

Cookies