ARHIVA B365

Cererea de arestare a psihologului de la DGASPC Sector 3, acuzat de luare de mită, respinsă

Procurorii Parchetului Tribunalului Bucureşti au reţinut-o joi pe Florenţa Negrea, psiholog la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 3 Bucureşti, şi au cerut instanţei arestarea ei preventivă pe o perioadă de 29 de zile, pentru luare de mită, scrie gândul.info.

Instanţa Tribunalului Bucureşti a respins, în noaptea de joi spre vineri, propunerea procurorilor de arestare a Florenţei Negrea, aceasta fiind lăsată în libertate.

Decizia poate fi contestată de procurori la Curtea de Apel Bucureşti.

Florenţa Negrea a fost prinsă în flagrant când primea 500 de euro de la o persoană, căreia îi ceruse 1.000 de euro spunând că poate interveni la angajaţi care urmau să soluţioneze dosarul mamei acesteia privind instituţionalizarea într-un centru de îngrijire şi asistenţă socială, a arătat Parchetul Capitalei într-un comunicat de presă.

Flagrantul a fost organizat în urma unui denunţ formulat în 22 aprilie de persoana de la care Negrea a cerut banii, au precizat procurorii

În aceeaşi cauză, asistenta medicală Georgeta Carmen Sebastian i-a dat, miercuri, denunţătorului două adeverinţe medicale pentru mama acestuia, fără ca femeia să fie examinată medical, actele având semnătura, ştampila şi parafa medicului P.I., au mai arătat procurorii.

Asistenta medicală este cercetată în stare de libertate, aceasta având interdicţie de a părăsi Bucureştiul pe o durată de 30 de zile, din 24 aprilie până în 23 mai.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button