Cerere incredibilă făcută de familia lui Nae Nicolae

de:
18 iul. 2013
0 Afișari
Cerere incredibilă făcută de familia lui Nae Nicolae

Familia lui Nae Nicolae le-a cerut medicilor legişti să-i reconstruiască faţa şi trupul neînsufleţit al afaceristului pentru a putea ţine sicriul deschis la înmormântare, anunţă România TV.

Medicii fac joi autopsia pentru a stabili cu exactitate cauzele morţii milionarului, supranumit regele imobiliarelor din Ilfov. Această operaţiune ar putea fi, însă, doar o formalitate pentru că echipajele medicale sosite la faţa locului au anunţat încă de miercuri că leziunile pe care Niculae le-a avut în urma accidentului sunt incompatibile cu viaţa. Joi, rudele vor duce trupul neînsufleţit acasă.

Miercuri dimineaţă, în jurul orei 10.30, Nae Nicolae, finul lui Gigi Becali, a depăşit o coloană care aştepta la trecerea de nivel cu calea ferată, a ignorat semnalele acustice şi luminoase care prevestau sosirea trenului, şi a pătruns printre cumpenele barierelor de la calea ferată. Maşina pe care acesta o conducea a fost lovită din plin de un tren care se deplasa pe ruta Bucureşti – Constanţa. În urma impactului violent, maşina a fost târâtă 500 metri pe calea ferată, iar trupul milionarului a fost aruncat din autoturismul de lux la circa 100 metri de locul producerii impactului. Milionarul a murit pe loc.

Trenul circula cu 110 km/ oră pe traseul București-Constanța și, în zona accidentului, există mai multe semnale și două bariere care îi avertizează pe șoferi, dar și semnale luminoase, pe care Niculae le-a ignorat.

Nae Nicolae este naşul de cununie al lui Adrian Minune şi cumătrul primarului din Buşteni.

Cookies