Ceremonie la 0 grade: 100 de studente și angajate MAI au așteptat o oră sosirea oficialilor

de:
05 nov. 2014
1 Afișari
Ceremonie la 0 grade: 100 de studente și angajate MAI au așteptat  o oră sosirea oficialilor

Miercuri dimineață, în frig şi ceaţă, 100 de studente de la Academia de Poliţie şi angajate de la Jandarmerie stăteau smirnă lângă maşinile primite de la Guvern. Erau îmbrăcate în uniforma de vară: fuste scurte şi sacouri subţiri și toate tremurau de frig.

Nici soldaţii din garda de onoare nu au rezistat mai bine. Pentru a se încălzi au început să bată pasul pe loc.

După o jumătate de oră de aşteptare chinuitoare, apare premierul însoţit de Ministrul de Interne.

În faţa celor 250 de angajaţi chemaţi să facă o recepţie grandioasă pentru 100 de maşini, ministrul de Interne, Gabriel Oprea, a anunţat planuri măreţe: „Procesul de înnoire a parcului auto al MAI se va mări cu 5.150 de autoturisme. Achiziţia s-a realizat prin licitaţie publică, preţul unui autoturism fiind de 11.100 de euro”.

La fel cum a făcut şi în cazul microbuzelor şcolare predate la sfârşitul verii, premierul a ţinut să predea personal cheile maşinilor. Şi să lanseze un atac la adresa fostului ministru de Interne din opoziţie: „Dacă era Blaga, probabil că luam Loganuri cu 70.000 de euro. El a mai luat aşa”.

După terminarea ceremoniei în care premierul a predat cheile maşinilor, angajaţii Ministerului de Interne au mai avut de executat o coregrafie. Cu geamurile larg deschise, au salutat mulţimea, ca la ziua naţională.

Cookies