Cenzură în direct la TVR. Liana Stanciu i-a smuls microfonul lui What s Up, în timpul unei piese

de:
27 aug. 2013
0 afișări
Cenzură în direct la TVR. Liana Stanciu i-a smuls microfonul lui What s Up, în timpul unei piese

Rapperul What’s up, pe numele său real Marius Marian Ivancea, a fost invitat să cânte duminica trecută la Festivalul Callatis, de la Mangalia.

Evenimentul a fost difuzat live de posturile TVR 2, TVR HD şi TVR Internaţional, iar organizatorii au fost foarte atenţi la prestaţiile artiştilor. Se pare că What’s up a deranjat cu una dintre piesele sale cu tematică politico-socială, prezentatoarea Liana Stanciu smulgându-i practic microfonul din mână, informează RTV.

Cenzura a intervenit după ce What’s up a început să cânte alături de colegii săi un freestyle cu mesaj la adresa preşedintelui Traian Băsescu. „La primul mandat, ne-ai fi ascultat / Acum ţi-ai luat lumea-n cap, ne-ai înfometat / N-ai clădit nimic, chiar ai dărâmat / Cred că ai o slăbiciune la furat”, sunt câteva din versurile care au făcut-o pe Liana Stanciu să intervină şi să-l întrerupă, aceasta motivând faptul că rapper-ul trebuia să cânte „K la meteo”, piesa care l-a facut cunoscut alaturi de Andra.

Liana Stanciu și-a argumentat gestul prin faptul că rapperul a folosit cuvinte obscene, pe lângă faptul că își depășise timpul din festival.

Cookies