ȘTIRI

Centrul Infotrafic. Cum se circulă în drum spre mare sau munte dacă pleci din București

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române a transmis situația traficului de sâmbătă dimineață.

Centrul Infotrafic. Cum se circulă în drum spre mare sau munte dacă pleci din București

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, la ora 09:30 nu sunt semnalate drumuri naționale sau autostrăzi cu circulația întreruptă din cauza vreunui eveniment rutier.

Pe principalele artere rutiere, respectiv pe autostrăzile A1 București – Pitești, A3 București – Ploiești, DN 1 București – Brașov, se circulă în condițiile unui carosabil uscat, cu vizibilitate bună și valori de trafic normale.

Pe A2 București  – Constanța, se circulă în coloană de la ieșirea din Capitală către zona lucrărilor la rosturile de dilatație, de la kilometrul 14 (localitatea Cernica, județul Ilfov), unde este restricționată circulația pe prima bandă și pe cea de urgență. Pe restrul tronsonului de autostradă, traficul se desfășoară în condiții de fluență.

Tot pe Autostrada A2 București-Constanța, se desfășoară lucrări de reparații la partea carosabilă pe tronsonul kilometric 64+700 metri – 71+500 metri (Lehliu Gară – Dor Mărunt, județul Călărași) și între kilometrii 155 și 161 (Podul Cernavodă), unde circulația este restricționată pe calea 2 (sensul către București), traficul fiind deviat pe calea 1, unde se circulă pe câte o bandă, în ambele sensuri.

Conducătorii auto sunt sfătuiți să adapteze viteza condițiilor de trafic și să semnalizeze din timp intenția de schimbare a benzii de circulație, mărind distanța de siguranță între vehicule.

Restricții de trafic pe DN 1E

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că traficul rutier va fi închis sâmbătă, în intervalul orar 08:45 – 20:30, și duminică (08:45 – 18:30) pe DN 1E pe tronsonul kilometric 17 – 20 (orașul Râșnov – stațiunea Poiana Brașov) pentru desfășurarea Campionatului Național de viteză în coastă – Trofeul Râșnov.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button