LA MINE-N CARTIER

Centrul de vaccinare de la Romexpo, cel mai mare din țară, riscă să fie închis, spune Clotilde Armand. Care este motivul și ce acuzații grave aduce primarul Sectorului 1

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a anunțat că rectificarea bugetară nu a fost votată în cadrul ședinței Consiliului Local de joi, 23 septembrie. Acest lucru ar putea duce chiar la închiderea celui mai mare centru de vaccinare din țară, cel amplasat la Romexpo, avertizează edilul. Mai mult, aceasta a adus acuzații grave la adresa consilierilor, pe care i-a numit „inconștienți”.

Nemulțumiri mari în urma ședinței Consiliului Local Sector 1 de joi, 23 septembrie. Clotilde Armand, primarul de sector, a reclamat prin intermediul unei postări pe Facebook ceea ce ea numește „inconștiența” consilierilor locali PNL și PSD care nu au votat rectificarea bugetară.

Ce ar presupune respingerea rectificării bugetare de la Sectorul 1, potrivit lui Clotilde Armand

Primarul Sectorului 1 a declarat că respingerea modificărilor aduse la buget va avea urmări grave, precum posibilitatea ca centrul de vaccinare anti-COVID de la Romexpo, cel mai mare din țară de acest fel, să fie închis, din cauza neplății cheltuielilor.

„Rectificarea bugetară nu a fost votată de consilierii PNL și PSD. Astfel, cheltuielile de la centrul de vaccinare din complexul Romexpo nu vor putea fi plătite și există un risc real ca acest centru să fie închis. Ceea ce au făcut astăzi acești consilieri inconștienți se pedepsește prin lege (zădărnicirea combaterii bolilor) – în plin val patru al pandemiei de Covid 19 și într-o capitală care a intrat în scenariul roșu din cauza numărului de noi infectări cu Covid 19.”, potrivit lui Clotilde Armand.

De asemenea, în rectificarea bugetară erau incluse toate cererile de investiții, reparații și achiziții ale școlilor din Sectorul 1, conform edilului.

„Tot în proiectul de rectificare bugetară erau cuprinse toate solicitările de investiții, reparații și achiziții ale unităților de învățământ din sectorul 1, conform solicitărilor făcute de directorii școlilor. De exemplu: Colegiul Național de Muzică „George Enescu” a solicitat 2 milioane de lei pentru achiziționarea de instrumente muzicale pentru desfășurarea de cursuri în noua clădire deschisă curând în fost sediu ADP Sector 1.”, a adăugat Armand.

„Aceasta este realitatea din primărie”, declară nemulțumită Armand

Edilul și-a exprimat indignarea față de acțiunile consilierilor PNL și PSD de la Sectorul 1, și a atras atenția asupra unei declarații făcută de Florin Cîțu, conform căreia „A negocia cu PSD înseamnă a negocia împotriva poporului român”.

„Aceasta este realitatea din primărie. Așa se răzbună PNL și PSD pe elevi, așa funcționează USL în Sectorul 1.
Spunea așa dl. Cîțu în urmă cu câteva zile: „A negocia cu PSD înseamnă a negocia împotriva poporului român.” Zis și făcut. Asta a făcut PNL acum.”, a mai declarat Armand.

Aceasta a adăugat și o imagine cu un biblioraft ce conține toate cererile înainte de școlile din Sectorul 1 pentru investiții.

Centrul de vaccinare de la Romexpo, cel mai mare din țară, riscă să fie închis, spune Clotilde Armand. Care este motivul și ce acuzații grave aduce primarul Sectorului 1
Centrul de vaccinare de la Romexpo, cel mai mare din țară, riscă să fie închis, spune Clotilde Armand. Care este motivul și ce acuzații grave aduce primarul Sectorului 1. Sursa foto: Facebook

Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button