Un centru specializat în medicină tradițională chineză va fi deschis la București. Vezi UNDE

de:
15 iul. 2015
0 afișări
Un centru specializat în medicină tradițională chineză va fi deschis la București. Vezi UNDE

În curând, locuitorii capitalei vor putea beneficia de serviciile primului centru privat specializat în medicină tradiţională chineză (TCM) din Europa Centrală şi de Est, ce va funcţiona în sediul Policlinicii Ardeleni. Această investiţie a fost realizată cu sprijinul Camerei de Comerţ şi Industrie a Municipiului Bucureşti (CCIB) şi ai reprezentanţei sale de la Beijing, care au asigurat consultanţă şi asistenţă pe toată perioada de implementare a proiectului.

Potrivit CCIB, clinica din Bucureşti va fi condusă de prof. univ. dr. Huang Shu, preşedintele Secţiei de Chirurgie prin Acupunctură a Asociaţiei de Medicină Tradiţională Chineză. Specialistul chinez deţine, de asemenea, un spital în R. P. Chineză şi este acţionar la o unitate medicală TCM din Jakarta (Indonezia).

Nu este singura investiție de acest tip. Atât Primăria Municipiului București, cât și autoritățile chineze, au în plan realizarea unui centru de recuperare, bazat tot pe medicină tradiţională chineză. 

Conform CCIB, biroul de reprezentare al CCIB de la Beijing a fost deschis în octombrie 2012, cu susţinerea Ministerului Afacerilor Externe şi a Ministerului Economiei, Comerţului şi Turismului și vizează atragerea de investiţii chineze în România şi cointeresarea partenerilor chinezi de a participa la realizarea de obiective complexe în ţara noastră, sprijinirea companiilor româneşti interesate să-şi exporte produsele şi serviciile pe piaţa chineză, dezvoltarea relaţiilor CCIB cu instituţii similare din China, precum şi încurajarea schimburilor universitare şi culturale.

Cookies