Centru social multifuncţional pentru copiii de grădiniţă din Sectorul 6

de:
21 nov. 2011
0 afișări
Centru social multifuncţional pentru copiii de grădiniţă din Sectorul 6

„Buburuza Mică se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 3 şi 7 ani care nu frecventează cursurile grădiniţelor de stat sau particulare oferind, la standarde europene, servicii educative, de îngrijire, hrană şi supraveghere pe timp de zi pentru micuţii preşcolari”, informează administraţia locală.

În cadrul noului centru, cu o capacitate de 70 de locuri, copiii au posibilitatea să desfăşoare zilnic activităţi educative, culturale şi sportive sub îndrumarea unor cadre didactice specializate.

Centrul beneficiază de săli de clasă, săli de joacă/dormitoare, sală pentru activităţi sportive, cabinet medical, cabinet de psihologie, sală pentru material didactic şi jucării, sală de mese şi loc de joacă amenajat.

În vara acestui an, Primăria Sectorului 6 s-a înscris pe lista de construcţii de grădiniţe cu bani prin Programul Naţional de Dezvoltare a Infrastructurii din cadrul Ministerului Dezvoltării Regionale şi Turismului (MDRT), despre care B365.ro a scris aici. . Potrivit anunţului de participare publicat pe SEAP (Sistemul Electronic de Achiziţii Publice), în luna iunie, administraţia locală urmează să construiască trei grădiniţe noi în valoare de 5,5 milioane lei (1,31 milioane euro), toate urmând să să aibă câte trei grupe.

Acestea vor funcţiona pe Al. Crăieşti nr.1, Al. Compozitorilor nr. 18 şi Al. Ţibleş nr. 64.

Potrivit condiţiilor impuse de MDRT, investiţiile în creşe şi grădiniţe trebuie finalizate până la 31 decembrie 2019.

Cookies