Centru mobil de vaccinare anti-COVID în Sectorul 6. Ce seruri sunt folosite

02 iul. 2021
67 Afișari
Centru mobil de vaccinare anti-COVID în Sectorul 6. Ce seruri sunt folosite

Un nou centru mobil de vaccinare anti-COVID în Sectorul 6 din Capitală. Ce seruri sunt folosite și câte zile va fi deschis.

Centru mobil de vaccinare anti-COVID în Sectorul 6. Primăria Sectorului 6, în parteneriat cu Centrul Medical Dr. Furtună Dan, deschide un centru aflat la Piața Veteranilor.

Centru mobil de vaccinare anti-COVID în Sectorul 6

Centrul mobil de vaccinare anti-COVID-19 va fi deschis astăzi și mâine (2 și 3 iulie 2021).

Doritorii care vor să se vaccineze trebuie să știe că programul de lucru al centrului mobil este între orele 08:00 și 20:00.

Buletinul este singurul document pe care trebuie să-l aibă membrii comunității în momentul în care vin să se vaccineze. Serurile folosite sunt cele produse de companiile Pfizer/BioNTech și Johnson&Johnson.

Potrivit anunțului făcut de Primăria Sectorului 6, la centrul mobil de vaccinare împotriva coronavirusului se pot vaccina și persoanele care și-au făcut prima doză în alte parte, dar care doresc să-și facă rapelul mai aproape de casă.

Centrul mobil de vaccinare din Piața Veteranilor, Sector 6.

Centrul de vaccinare Plevnei

De asemenea, centrul de vaccinare Plevnei din Sectorul 6 poate fi o alternativă dacă dorești să te vaccinezi împotriva COVID-19.

„Mai simplă decât îți imaginezi, procedura de vaccinare anti CoVid la Centrul Plevnei din Sectorul 6 îți garantează sănătatea ta și a celor dragi.”, transmite Primăria Sectorului 6 într-o postare pe Facebook.

Un concendiu fără griji și certificatul de vaccinare cu care poți călători oriunde dorești, sunt avantajele imunizării împotriva COVID. Serurile folosite pentru vaccinare sunt cele produse de companiile Pfizer/BioNTech și Johnson&Johnson.

Programul de lucru al centrului de vaccinare Plevnei este între orele 08:00 și 20:00, zilnic. Locația exactă: Calea Plevnei, nr. 234.

„Peste 50.000 de persoane pot confirma că la Centrul de Vaccinare Plevnei te așteaptă doar profesioniști.”, a declarat Primăria Sectorului 6.

Centrul de vaccinare din Calea Plevnei, Sectorul 6.

Amintim că, certificatul verde de vaccinare împotriva COVID-19 este operațional în România din data de 1 iulie 2021. Acesta poate fi descărcat de pe platforma pusă la punct de STS, disponibilă AICI. Documentul face dovada trecerii prin boală, a vaccinării sau a existenței unui test negativ.

Cookies