Centru de vaccinare pentru COVID-19 deschis la Arena Națională. Mesajul lui Nicușor Dan

14 iun. 2021
88 Afișari
Centru de vaccinare pentru COVID-19 deschis la Arena Națională. Mesajul lui Nicușor Dan

Duminică, primarul Capitalei, Nicușor Dan, a anunțat că s-a deschis un centru de vaccinare în incinta Complexului „Lia Manoliu”. Acesta va fi deschis în cele patru zile în care Bucureștiul va organiza meciuri de la Campionatul European: 13 iunie, 17 iunie, 21 iunie și 28 iunie.

Duminică, la ora 10.00, s-a deschis Punctul de Vaccinare din incinta Complexului „Lia Manoliu”.

Mesajul lui Nicușor Dan

Azi, la ora 10, s-a deschis Punctul de Vaccinare din incinta Complexului „Lia Manoliu”. Acest punct funcționează în fiecare zi în care Bucureștiul găzduiește meciuri ale Campionatului European de Fotbal, deci în zilele de 13, 17, 21 și 28 iunie, cu program între orele 10 și 18.
La acest efort contribuie DSP București, Ministerul Sănătății, Ministerul Tineretului și Sportului, Ministerul Apărării Naționale, Primăria Capitalei și Primăria Sectorului 2, iar vaccinarea se face cu vaccinul Johnson & Johnson.

Mulțumiri cadrelor medicale și personalului ASSMB, care asigură funcționarea punctului de vaccinare și îi invit pe toți bucureștenii care vin la meciuri sau se află în zonă să meargă să se vaccineze.

Ce categorii de persoane pot asista la meciuri

Următoarele categorii de persoane vor putea asista la meciurile de la EURO 2020 pe Arena Națională:

„Persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare;
Persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore înaintea începerii meciului;
Persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 90-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2;
Persoanele care prezintă rezultatul negativ certificat de o unitate medicală al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore înaintea începerii meciului”

Ce meciuri va găzdui Arena Națională la EURO 2020:
Grupa C: Austria – Macedonia de Nord, duminică, 13 iunie, ora 19:00
Grupa C: Ucraina – Macedonia de Nord, joi, 17 iunie, ora 16:00
Grupa C: Ucraina – Austria, luni, 21 iunie, ora 19:00
Optime de finală: 1F-3A/B/C, luni, 28 iunie, ora 22:00

Cookies