ȘTIRI

Centru de joacă pentru copiii cu nevoie speciale, deschis în Bucureşti

Centrul de Joaca Joyplace, amenajat in cadrul complexului integrat de servicii sociale Ominis, a fost inaugurat de 1 iunie. Centrul este ca un loc de joaca si socializare pentru copiii cu nevoi speciale, anunta Primaria Capitalei.

Este structurat in doua spatii de joaca: „Tummy Play” pentru copiii care nu merg sau cu dizabilitati severe si „Up and Play” pentru copiii care se deplaseaza singuri, ambele amenajate cu echipamente special adaptate.

Conform sursei citate, in weekend vor avea loc aici diverse ateliere de lucru (pictura, teatru, consiliere etc.), atat pentru copii cat si pentru parinti. Spatiul a fost realizat in colaborare cu Asociatia „Vreau si eu sa merg” precum si cu alte asociatii ale parintilor copiilor cu dizabilitati.

„Tot astazi, cu ocazia zilei de 1 iunie, Primaria Capitalei, prin PROEDUS, a organizat pentru elevi evenimentul „Primaria si Consiliul General al Copiilor”. Astfel, Primarul General, Razvan Sava, s-a intalnit cu 40 de copii din clasele V-VIII, din scolile bucurestene, carora le-a prezentat sediul Municipalitatii si le-a dat prilejul sa ia decizii si sa conduca, pentru o zi, Capitala.”, adauga Primaria.


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button