BAZAR

Centru de închiriat biciclete pentru naveta la serviciu VEZI TARIFELE

Centrul va funcţiona de la orele 8.00 la 22.00, pentru a fi disponibil atât utilizatorilor care doresc să meargă la serviciu, cât şi celor ocazionali care doresc să se familiarizeze cu mersul pe bicicletă prin plimbări de agrement.

Închirierea şi rezervarea bicicletelor se pot face online pe site-ul www.cicloteque.ro, iar tarifele sunt de 2 lei pe oră, 10 lei pe zi sau 20 lei pentru două zile. Studenţii, pensionarii şi şomerii beneficiază de tarife reduse la jumătate.

Centrul Cicloteque din Drumul Taberei pune la dispoziţia cetăţenilor aproximativ 50 de biciclete pentru închiriat.

„Comparativ cu anii anteriori, numărul utilizatorilor a crescut de aproape de trei ori, ceea ce demonstrează că interesul bucureştenilor pentru mersul pe bicicletă este tot mai mare, de la an la an”, au explicat reprezentanţii Primăriei Sectorului 6.

La inauguarrea centrului de închirieri biciclete vor participa, alături de primarul Cristian Constantin Poteraş, ministrul Mediului şi Pădurilor, László Borbely, precum şi reprezentanţi ai Asociaţiei MaiMultVerde.

Reţeaua Cicloteque din Capitală mai are 3 centre amplasate în Parcul Tineretului (intrarea Șincai), Parcul Herăstrău (intrarea Charles de Gaulle) şi Facultatea de Drept (Bd. Mihail Kogălniceanu Nr. 36-46).


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button